This game is now available on Steam!

Thanks for your help in getting this game selected for distribution via Steam. More information including a link to the Steam store page can be found below.

Colonies Online
Axellerate Nov 7, 2013 @ 10:35am
Cannot see texture of ANYTHING? i bought early acces..
When i enter the game, and create a character, i see nothing. i can make a name for.. nothing. i enter the game, as a shadow, running around in shadowland, with lots of nothing if i leave, what i suppose, is the main (shadow) town?? any help would be great, or ill start making a lot of sad posts :(
Showing 1-15 of 16 comments
< >
Fanera  [developer] Nov 7, 2013 @ 8:40pm 
@Axellerate: Thank you for your interest in the project!

There is the bug - game client doesn't work with AMD video cards. Perhaps this is the reason of the problem. What kind of video card on your computer?
Axellerate Nov 7, 2013 @ 11:35pm 
Well that explains it :( it's AMD alright. Any fix for this, or any coming ? :)
Fanera  [developer] Nov 8, 2013 @ 3:16am 
We will try to fix this in the next update. As soon as possible.
Axellerate Nov 8, 2013 @ 4:11am 
Thank you for the swift reply, and keep up the good work. it looks AWESOME. Really huge potential!
Axellerate Nov 11, 2013 @ 4:40am 
Update: The situation is the same for graphics from the intel family as well :)
Fanera  [developer] Nov 11, 2013 @ 12:36pm 
Mmm... Tested for NVidia for comparison?
Axellerate Nov 11, 2013 @ 12:58pm 
i dont know how you do that :(
Axellerate Nov 18, 2013 @ 8:53am 
Okay 2 things:
Do i get full game acces, with the beta acces key i bought?
And, when will u fix the amd problem? cause right now i feel i have wasted 10€ on something i dont know anything about. Not even sure i'll get to play the beta -.- some clarification would be very welcome!
Fanera  [developer] Nov 21, 2013 @ 1:21pm 
Sorry for current problem with graphics in the game.

1. Early Access Key gives full game access to current version of the game.
2. We will fix it for a week or two.
Kemc22 Nov 24, 2013 @ 12:57am 
I came here to post same thing. Wish I had read up on this first!
Axellerate Nov 24, 2013 @ 4:08am 
you and me both! :(
Fanera  [developer] Dec 4, 2013 @ 5:36am 
Hello! We fixed the problem with AMD video card now. Look for new update on the Colonies Online website.
Axellerate Dec 4, 2013 @ 8:30am 
Thank you very much! :) !
Fanera  [developer] Dec 4, 2013 @ 10:16am 
Please let me know that the game is working properly on your configuration. Thank you.
Axellerate Dec 4, 2013 @ 10:32am 
It seems to be running just fine, although i do experience some heavy lag spikes, but the textures are all fine :)
Showing 1-15 of 16 comments
< >
Per page: 15 30 50