This game is now available on Steam!

Thanks for your help in getting this game selected for distribution via Steam. More information including a link to the Steam store page can be found below.

The Dead Linger - Alpha
CircleMaster Jul 7, 2013 @ 5:20am
Blackscreen before login or can´t write username or password!
So just got the game and after the graphics window and start the game ether it goes to a blackscreen after logo (on some resolutions or for whatever reason) and if not blackscreen i go to logon screen but cant write at all in username or password just can´t do anything.
Anyone have a fix?
I want to try the game ;(
Been looking in the forums for hours now and can´t find solutions or anyone with same problem!
Plz help!
Thank you!
Showing 1-12 of 12 comments
< >
ElMikky(Cze)™☮ Jul 7, 2013 @ 5:45am 
Did you tried to change the resolution? Try all af them that are available, thats the only thing i can think about right now.
CircleMaster Jul 7, 2013 @ 6:40am 
Yeah some of them i get blackscreen and some the menu but can´t write..! x)
Gonna try all of them one more time to be safe but damn it takes a while ;)
And thank for the reply!!
CircleMaster Jul 7, 2013 @ 7:04am 
Tryed all resolutions again and nope no one works!
ElMikky(Cze)™☮ Jul 7, 2013 @ 7:15am 
Originally posted by CircleMaster:
Yeah some of them i get blackscreen and some the menu but can´t write..! x)
Gonna try all of them one more time to be safe but damn it takes a while ;)
And thank for the reply!!

Oh,no problem, but i dont have any idea :(
CircleMaster Jul 7, 2013 @ 7:28am 
:)
Yeah i´m out too :/
[Sandswept] Zag the Abysswalker  [developer] Jul 7, 2013 @ 11:06am 
Very strange. We haven't seen this issue before. I'll see if I can dig anything up, otherwise you may have to wait for the next build (010) which will fix this issue for certain.
CircleMaster Jul 7, 2013 @ 11:54am 
Thanks for replying!
Oh i see when will the next build be released?
dracostar6 Jul 7, 2013 @ 6:31pm 
Originally posted by CircleMaster:
Thanks for replying!
Oh i see when will the next build be released?
sometime around the end of this month to early next month
CircleMaster Jul 8, 2013 @ 4:03am 
OK thank u all for the help!
WildWeasel Jul 8, 2013 @ 5:46pm 
Try disabling your firewall if you have one.
Bluethunder Jul 10, 2013 @ 10:19pm 
finally someone who has a simular issue, i only have the black screen issue but it seems to work on and off for me
Bluethunder Jul 10, 2013 @ 10:53pm 
here's the TDL log information not sure if it will help but this is what it says

Ogre initialized

Allocating Havok memory...

Load C:\Sandswept Studios\The Dead Linger Alpha\content\resources.cfg

Recursive load sections

Initialize all resource groups

Initialize all resource groups - Done

-------------------- TDL Content Engine -------------------------

Loading content generator engine config script: C:\Sandswept Studios\The Dead Linger Alpha\content\worldgen\ContentGenConfig.xml

-------------------- TDL Content Engine ------------------------- end

Initializing Resource Groups...

Initializing Sound...

0 sounds loaded

50 sounds loaded

100 sounds loaded

150 sounds loaded

200 sounds loaded

250 sounds loaded

***********************************************************

** Sound System Initialized...

** Sounds loaded: 280

***********************************************************

Initializing GUI...

thats as far as it will go then nothing, also new issue, got it working but when i went to play on my solo world it would load but once it finished that i would get a black screen, it would show the list of buttons and what they would do and the "press "T" to chat" but i could not see it was just a black screen i tried turning on my flashlight but that didn't do anytthing hope u can fix it soon

Keep up the great work
Showing 1-12 of 12 comments
< >
Per page: 15 30 50