gmDoom
Supe 6 кві 2013 о 16:55
[SOLVED] Texture issues
Hello beautiful people.

I've been having some issues with the addon lately, My textures simply do not works, just shows black squares even after some time and refreshing the textures.
However, when i spawn a weapon or npc i can still hear them.
My Iwad is The Ultimate DOOM and i did install like in the description.

Thank you, and have a very nice and productive day.
Автор останньої редакції: Supe; 14 кві 2013 о 15:25
Показані коментарі 115 із 19
< >
Rocky Tamziu 6 кві 2013 о 17:05 
it because your using the first doom you need doom2's wad for every thing to work
Supe 6 кві 2013 о 17:06 
Цитата допису rockythedude:
it because your using the first doom you need doom2's wad for every thing to work

That means that even the Doom 1 weps doesn't works?
Ghor  [розробник] 7 кві 2013 о 9:10 
doom_cl_rebuild_textures causes the texture building procedure to start over from the beginning, so it can be counterproductive to rebuild the textures. I have a method of detecting when the material system reloads now, so at this point I would recommend against manual texture rebuilding. Are you experiencing any Lua errors? If so, it would be helpful if you could post them here.
Автор останньої редакції: Ghor; 7 кві 2013 о 9:10
Supe 7 кві 2013 о 9:24 
Цитата допису Ghor:
doom_cl_rebuild_textures causes the texture building procedure to start over from the beginning, so it can be counterproductive to rebuild the textures. I have a method of detecting when the material system reloads now, so at this point I would recommend against manual texture rebuilding. Are you experiencing any Lua errors? If so, it would be helpful if you could post them here.

Strange, i'm not having any Lua errors, just the textures not working.
Icyfire the Pyro 7 кві 2013 о 20:24 
Oh oh oh, You miss/sir might have a buggy / mismatched DOOM.WAD Try adding more WADs & see what happens, For me DOOM2 alone never works. I use All of them excluding chex & megaman WADs. "Experiment" and see what happens.
Quarren™ King of Q 8 кві 2013 о 7:23 
it is worth a try, it may depend on the type of operating system you use as well. I always have one problem or another with windows vista 8 and 7, I am using xp for my game.
Ghor  [розробник] 8 кві 2013 о 10:17 
Цитата допису GMG Luxzhv / Icy:
Oh oh oh, You miss/sir might have a buggy / mismatched DOOM.WAD Try adding more WADs & see what happens, For me DOOM2 alone never works. I use All of them excluding chex & megaman WADs. "Experiment" and see what happens.

Installing more than one .WAD file doesn't actually do anything. gmDoom searches for .WAD files in the following order:

1. DOOM2.WAD
2. TNT.WAD
3. PLUTONIA.WAD
4. DOOM.WAD
5. DOOM1.WAD

It loads the first one it finds, then stops searching.
Автор останньої редакції: Ghor; 8 кві 2013 о 10:18
Ghor  [розробник] 8 кві 2013 о 10:26 
Цитата допису Pão de melancia #Tiazinha:
Цитата допису Ghor:
doom_cl_rebuild_textures causes the texture building procedure to start over from the beginning, so it can be counterproductive to rebuild the textures. I have a method of detecting when the material system reloads now, so at this point I would recommend against manual texture rebuilding. Are you experiencing any Lua errors? If so, it would be helpful if you could post them here.

Strange, i'm not having any Lua errors, just the textures not working.

Try running this in the console and then change the map:
doom_cl_texwrite_timeout 0

This will cause Garry's Mod to wait until the textures have finished loading before doing anything else, though it may take a long time. If this causes your game to lock up for more than a few minutes, you can undo it by adding the following line to your autoexec.cfg:
doom_cl_texwrite_timeout 0.022

This is not intended to be a long-term solution. Let me know what happens.
Автор останньої редакції: Ghor; 8 кві 2013 о 10:27
Supe 9 кві 2013 о 11:33 
Цитата допису Ghor:
Цитата допису Pão de melancia #Tiazinha:

Strange, i'm not having any Lua errors, just the textures not working.

Try running this in the console and then change the map:
doom_cl_texwrite_timeout 0

This will cause Garry's Mod to wait until the textures have finished loading before doing anything else, though it may take a long time. If this causes your game to lock up for more than a few minutes, you can undo it by adding the following line to your autoexec.cfg:
doom_cl_texwrite_timeout 0.022

This is not intended to be a long-term solution. Let me know what happens.

Still not works, maybe using another wad like TNT or Plutonia works?
Quarren™ King of Q 10 кві 2013 о 13:04 
Цитата допису Pão de melancia #Tiazinha:
Цитата допису Ghor:

Still not works, maybe using another wad like TNT or Plutonia works?

I think you should try doom 2 wad. as a long time player. I can say for sure that I would recomend doom 2.wad has them all for you. I still have my old doom games. and I used the wad striaght from there. and I havent had any missing stuff.
Автор останньої редакції: Quarren™ King of Q; 10 кві 2013 о 13:05
Supe 11 кві 2013 о 12:53 
Цитата допису Quarren™:
Цитата допису Pão de melancia #Tiazinha:

I think you should try doom 2 wad. as a long time player. I can say for sure that I would recomend doom 2.wad has them all for you. I still have my old doom games. and I used the wad striaght from there. and I havent had any missing stuff.

Even after using the DOOM 2 Wad the textures are still missing... I think its because i'm using Zandronum.
Автор останньої редакції: Supe; 11 кві 2013 о 16:34
Quarren™ King of Q 12 кві 2013 о 5:59 
Zandronum? alright let us know if it works
Ghor  [розробник] 12 кві 2013 о 8:20 
Zandronum is not an issue.

If monsters and items appear as pink and black checkered boxes, it means there is something wrong with your IWAD installation, or the IWAD you are using doesn't support those particular monsters and items.

If monsters and items appear as black rectangles, it means the textures have not finished loading. If several minutes have passed and the textures still haven't loaded, there may be a conflicting addon that is preventing the texture-loading code from running.

Please provide a list of addons you have installed, including any legacy addons you have installed to your garrysmod/garrysmod/addons/ folder.
Quarren™ King of Q 12 кві 2013 о 8:52 
yeah agree with the Wad part, and that sounds like a good idea
Supe 14 кві 2013 о 15:25 
Well, apparently i made it work by changing the Dxlevel, is this a type of problem?
Показані коментарі 115 із 19
< >
На сторінку: 15 30 50