Age of Empires II: HD Edition
Advance to the Steam Age
Explore new maps, multiplayer scenarios, and user created campaigns. Or reinvent your game experience with new sounds, visuals, AI, units, and more! Ready to share your creations with the world? Upload right from the map editor, or collaborate with friends to create a masterpiece collection.
Mankaur Aug 20, 2013 @ 6:30pm
Unable to revert to original textures
So i installed a texture pack but then upon uninstalling was unable to obtain the original settings.

In order I:
Unsubscribed
Verified the cache
Rebooted the game waitng for the chess cutscene
Deleted the mod files and the new texture files within the game folder
Reinstalled the game

Having done this all texture files have been returned to normal except for the trees. Given that the changed tree textures make the game lag a lot it is quite a problem. Any suggestions?
Last edited by Mankaur; Aug 20, 2013 @ 6:31pm
Showing 1-3 of 3 comments
< >
Ozhara 231 Aug 20, 2013 @ 10:29pm 
While the trees shouldn't cause lags, to delete the trees, go to your data\slp folder and delete these 12 files: FBAM_NN/N0.slp, FJUN, FOAK, FPAL, FPIN, FSNO.

You should ask for help in the comments of that mod first, the mods author will automatically be informed there is a new comment.
Last edited by Ozhara; Aug 21, 2013 @ 4:16am
El_Daddy Aug 21, 2013 @ 3:13am 
Sometimes the mod files are in a folder where they're not deleted by just unsubscribing/verifying cache. What worked for me was deleting the subfolder "Data" (about 400MB) in the Age2HD folder, and then verifying the cache, which redownloads it without the offending file.

If you know exactly what file it is that's there that's causing the trouble, you can delete it by itself, but if you don't, it might be handier just to get the whole folder again.
Mankaur Aug 21, 2013 @ 5:25am 
Managed to sort out the problem, thanks for the help guys :)
Showing 1-3 of 3 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Aug 20, 2013 @ 6:30pm
Posts: 3