Esittelyssä
Steam-keräilykortit ovat virtuaalisia kortteja, joita ansaitaan Steam-pelejä pelaamalla. Korttisarjoista voidaan tehdä pelimerkkejä ja vaihdettavia Steam-yhteisöesineitä.
Kerää kortteja
Kerää keräilykortteja pelaamalla keräilykortteihin osallistuvia pelejä. Korkeintaan puolet sarjan korteista voi löytää pelaamalla, loput pitää ansaita vaihtamalla.
Näytä keräilykortteihin osallistuvat pelisi
Luo pelimerkkejä
Kerättyäsi korttisetin voit yhdistää ne pelimerkiksi. Tämänhetkisten merkkien tapaan ne ovat yhdistettyinä tiliisi ja näkyvät profiilissasi. Toisin kuin tämänhetkiset merkit, voit ansaita yhdistämällä tehdyistä pelimerkeistä myytäviä luomuksia kuten hymiöitä, profiilin taustakuvia sekä kuponkeja. Korota merkkisi tasoa keräämällä sama setti uudestaan ja ansaitsemalla lisää luomuksia.
Nouse seuraavalle tasolle
Kaikista merkeistä saa nyt kokemuspisteitä, jotka nostavat Steam-tasoasi. Steam-tasosi tiivistää merkkikokoelmasi arvon. Henkilön Steam-tason näet osoittamalla hiirellä hänen avatariaan. Tason nostaminen antaa henkilökohtaisia hyödykkeitä, kuten profiiliesittelyjä, lisää kaveripaikkoja ja muuta.
Saa palkintoja merkkien luomisesta.
Merkkiä luotaessa saat satunnaisia palkintoja peliin liittyvien esineiden joukosta. Ne ovat vaihdettavissa ja niitä voidaan käyttää vain silloin, kun ne ovat hallussasi.
Taustakuvia profiiliin
Muokkaa profiiliasi taustakuvalla.
Kupongit
Voit ansaita lisäsisältö- tai pelikuponkeja.
Hymiöt
Steam-hymiöitä voi käyttää missä tahansa Steamin tekstialueessa, kuten chatissa, keskusteluissa ja profiilissa.
Profiiliesittelyt
Valitse mitä haluat esitellä. Mikä sinussa on erityistä? Steam-tasostasi riippuen voit lisätä profiiliisi esittelyjä. Esittele lempipelisi, kaupattavat esineesi, Workshop-luomuksesi, Greenlight-tuotoksesi, tai ehkä parhaat kuvankaappauksesi...
eikä siinä vielä kaikki.
Esittele
Esittele merkkejäsi, Steam-tasoasi sekä pelitoimiasi uuden profiilin sekä miniprofiilin kautta.
Esittele merkkiä
Valitse merkki, joka näytetään profiilisi yläosassa ja miniprofiilissa, joka näkyy osoittamalla avatariasi.
Päivitetty profiili
Profiilisi näkymä päivittyy ja keskittyy tiettyihin toimintoihin sitä mukaa mitä pelaat ja kuinka otat osaa Steamiin. Esittelyjen avulla päätät itse profiilisi näkymästä.
Viime aikoina pelatut
Pelitavat, saavutukset ja sisällön tuottaminen näytetään lohkoissa kohdan Viime aikoina pelatut alla.

Kaverisi voivat nähdä yhdellä silmäyksellä, mitä olet pelannut ja miten olet pärjännyt.