This game has been Greenlit by the Community!

The community has shown their interest in this game. Valve has reached out to this developer to start moving things toward release on Steam.

Greenlight is being retired. For more information on how to submit games to steam, refer to this blog post.
Dead Cyborg
A question...
August 2, 2014 - endi

Dear DC fans... As you know, DC is already has been Greenlit a years ago. But I dont published it on Steam. Why? This is a good question. I dont know. I think I dont believe in it. Yes, this is the sad situation. Of course I want to publish, of course. But... everybody can download the game from the homepage. It is free. What will change if I publish the game on Steam? Nothing. I dont know. I dont believe in it... I think...
What do you think?

< >
28 Comments
zeusz4u Sep 29, 2014 @ 2:37am 
Sokkal több személyhez eljutna a játékod ha Steam-en is megjelentetnéd. A közösség már megmutatta támogatását azáltal hogy a Steam Greenlight-on szavaztak a játékodra (a mi részünkről megtettük amit a játékodért lehetett). Remélem hogy sikerül majd megjelentetni a 3. részt is, nagyon várom már. Az sem baj ha egy jelképes összegért árulod a játkot Steam-en, esetleg Trading Card-al, az még némi extra bevétel a számodra, sokan csak a trading card-os játékok miatt vesznek és játszanak egy adott játékot. Én őszintén remélem hogy végig viszed a dolgot és játszhatunk Steam-en is :)
wedmer Aug 14, 2014 @ 2:39pm 
I can help with steam integration if you need.
endi Aug 8, 2014 @ 4:16am 
Okay, folks, but you must know I need to work on the Steam version. I am not a programmer, I have no experience with Steam publishing. So I need to work on it, not just simple "publish it". But I want of course.
HmF| PennyWi5e Aug 6, 2014 @ 7:35pm 
WTF? What will change if you publish on steam? More people will play the game. Isn't that why you made the game? So people can play it? So why would you not take the opportunity to have MORE people play the game?

Your question and hesitation makes no sense unless you want somehting out of it beyond people playing it. Release the damn game. That's why we voted for it to begin with.
Szakállas Légzésfigyelő Aug 3, 2014 @ 7:10pm 
(The developer and me are from the same country, I wrote some words in our native language.)

Őszintén én ezt nem értem. Igazából mi szól az ellen, hogy megjelentesd Steam-en??

Azok közt vagyok, akik anno szavaztak erre a játékra. Örültem, hogy zöld utat kapott, aztán elfeledkeztem róla, mert nem tűnt fel az üzletben. Mostanra olyan mennyiségű licencem van, hogy nehéz lenne a dolgokat fejben tartani. De megint eszembe juttattad, és még mindig szívesen látnám a könyvtáramban ezt a játékot. Annyi Steam-es cuccom lett, nagyon ritkán játszom bármivel, ami nincs itt. Sokan vannak így ezzel. Nagyon sok ember esik el a lehetőségtől, hogy kipróbálja ezt a játékot, ha nem teszed fel.

Megnéztem újra a honlapot. 5000 dollárt lőttél be, hogy elkészüljön a befejező rész. Nem egy vad összeg és ha valami, az itteni publikálás biztos, hogy sokat lendítene rajta, hogy összegyűljön.
Szakállas Légzésfigyelő Aug 3, 2014 @ 7:10pm 
Egyébként szerintem az is egy korrekt módja lenne az itteni megjelenésnek, ha nem teljesen ingyenesen adnád a játékot, hanem mondjuk 1 euróért. (Akinek nem fontos, h Steam-es legyen, akár továbbra is letöltheti a honlapodról.) És akinek tetszik, utána persze még mindig adhat többet.
Jellemzően rühellem a dlc-ket, de bizonyos esetekben van létjogosultságuk.
Pl. lehetne soundtrack dlc a játékhoz mondjuk négy-öt euróért, és / vagy valami egyéb bónusz tartalom (art book, stb.), ami a játékmenetet nem befolyásolja, de aki szeretne az egy eurón felül többet juttatni, így is megtehetné.
Jó ötlet továbbá kártyák készítése, az is termelhet némi bevételt. Achievement-ek hozzáadása ugyancsak sokat növel a népszerűségen.
Szakállas Légzésfigyelő Aug 3, 2014 @ 7:10pm 
Még ha nem is hoz majd nagy bevételt, de legalább meglesz a jó érzés, hogy befejeztél valamit, és lenne egy komoly referenciamunkád a későbbiekre. De ki tudja? Lehet belőle sokkal több is. Csak rajtad áll, kiderülhet-e.

Igazából ha én ennyi munkát fektetek valamibe, és az egy ekkora felhasználói bázisú felületen megjelenhet, nem is tudnának visszatartani tőle, hogy feltöltsem. Állandóan bántana a kihagyott lehetőség a megjelenésre és a befejező rész elkészítésére éppúgy.

Nem tudom, mi okozta ezt a kiábrándulást nálad, és ennél a pár biztató szónál többet valószínűleg nem tudok tenni az ügyért, de ne gabalyodj bele lelki problémákba, inkább publikáld a munkád itt is, ne menjen veszendőbe. Hajrá! :)
Vermilicious Aug 3, 2014 @ 10:34am 
I think that anything released on Steam will reach a wider audience - more people able to easily find and enjoy your game.
1337_0verride (◣_◢) Aug 3, 2014 @ 8:08am 
Please publish the game in Steam store.
And if it is possible, please, add Steam achivements to the game.
Rotozey Aug 3, 2014 @ 4:54am 
Please publish the game in Steam store.
And if it is possible, please, add Steam achivements to the game.