Team Fortress 2

Team Fortress 2

Ikke nok vurderinger
Greek Soldier Guide (by TF2.GR)
Af Cool_Myll og 2 partnere
A guide teaching you the basic stuff about the Soldier (in Greek).
   
Pris
Føj til foretrukne
Gjort til foretrukken
Fjern som foretrukken
Basic info
Ο Στρατιώτης θεωρείται από τις πιο πολύπλευρες κλάσεις του παιχνιδιού. Είναι πολύ καλός στην επίθεση όπως και σε αμυντικές περιπτώσεις.
Tips
Οι στόχοι του ποικίλλουν ανάλογα την περίπτωση. Μπορεί να προστατεύει Γιατρούς, να καταστρέφει εχθρικά κτίρια, να προστατεύει τα flanks ή να είναι μπροστά στη μάχη εξοντώνοντας εχθρούς.

Όταν βρίσκεστε μαζί με ένα Γιατρό και είστε με γεμάτη υγεία (buffed) βοηθήστε τον να χτίσει ubercharge πιο γρήγορα τραυματίζοντας τον εαυτό σας με ρουκέτες. Αυτή η τεχνική δε λειτουργεί κατά τη διάρκεια του "Setup Time".

Τα άλματα ρουκέτας είναι μια πολύ βασική και χρήσιμη μηχανική του Στρατιώτη. Εκμεταλευτείτε την για να πάρετε το πλεονέκτημα ύψους από τους εχθρούς, να γίνετε απρόβλεπτος ή να κατακτήσετε ένα σημείο.

Φροντίζετε να έχετε πάντα το ρουκετοβόλο σας γεμάτο, ειδικά όταν εισέρχεστε σε νέα εχθρική περιοχή και χρησιμοποιήστε το όσο το δυνατόν περισσότερο. Χρησιμοποιήστε την καραμπίνα για να αποτελειώσετε τραυματισμένους εχθρούς.

Όταν σημαδεύετε με το ρουκετοβόλο, προβλέψτε τον αντίπαλο σε μέτριες και μεγάλες αποστάσεις και προτιμήστε να τον πετύχετε στα πόδια ή στο έδαφος ακριβώς δίπλα του. Δεν χρειάζεται να τον πετύχετε στο σώμα καθώς οι ρουκέτες έχουν μεγάλη εμβέλεια έκρηξης.

Εάν πλησιάζετε κάποιο μέρος στο οποίο δεν έχετε οπτική επαφή και δεν είστε σίγουρος εάν υπάρχει κάποιος εχθρός από πίσω, ρίξτε μία-δύο ρουκέτες στη γωνία προτού φτάσετε ο ίδιος εκεί.

Spam. Ως συμπλήρωση του προηγούμενου tip, χρησιμοποιείτε τις ρουκέτες σας συνεχώς. Για να ελέγξετε χώρους, για εχθρικούς Κατασκόπους και για ό,τι άλλο φανταστείτε.

Φροντίζετε να έχετε πάντα πυρομαχικά (όχι παίρνοντας μέταλλο από φιλικούς Μηχανικούς) διότι δεν έχετε πολλές ρουκέτες στην άκρη.

Να είστε επιθετικοί. Έχετε σχεδόν την περισσότερη υγεία από όλες τις κλάσεις. Εκμεταλλευτείτε το και φροντίστε να είστε το πρώτο μέλος σε μια μάχη και μη φοβηθείτε να λάβετε ζημιά για την ομάδα σας, ειδικά εάν υπάρχει Γιατρός.

Τα εναλλακτικά όπλα είναι χρήσιμα σε πολλές περιπτώσεις. Ελέγξτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους προσεκτικά.
Advanced Showcase
Ένα game 6 vs 6 με τον Raven ως Στρατιώτη.

Backstory
4 kommentarer
Bardotakhs 6. okt. 2020 kl. 5:24 
noice
Tantalus 19. feb. 2018 kl. 11:16 
kane dab:steammocking:
skapas 18. okt. 2013 kl. 0:49 
medic theos.
mono se videakia se vlepoume alles class..hehe
RcColin 11. maj 2013 kl. 0:07 
Bravo! Bravo!