Source Filmmaker

Source Filmmaker

Not enough ratings
My Model shows up as bones only, How Do I FIX It?
By Pte Jack AFK
So your Model shows up as bones only in SFM. Why?? and What can I do to fix it???

This guide will show you what is happening.

This is a video guide only. It's very straight forward
 
Rate  
Favorite
Favorited
Unfavorite
The Video
This video explains the situation that has probably caused the problem, where to look to investigate and shows what is needed to fix the situation.

http://youtu.be/hiGT6AalC6M
Quick Check to Find Out Where a Should Live and What it Should Be Named
< >
14 Comments
Pte Jack AFK  [author] Aug 18 @ 10:17pm 
Thanks Nintoonist, Fixed! but bewarned, My mic broke while doing this one and audio is a left ear only!....
Nintoonist Aug 18 @ 1:23pm 
The video doesn't work when I try to watch it. It says the webpage isn't found.
ShadowTheBlack Jan 18 @ 3:38pm 
Very helpful thank you.
Pte Jack AFK  [author] Jan 1 @ 12:02pm 
Unfortunately, my mic decided that it wanted to be a left input only on this one... Sorry about that!!!
EpicLPer Jan 1 @ 10:46am 
My left ear enjoys this tutorial.
Pte Jack AFK  [author] Nov 4, 2014 @ 2:56pm 
yup, it is
LeafletPamphlet Nov 4, 2014 @ 2:41pm 
"video guide only"
Pte Jack AFK  [author] Oct 6, 2014 @ 11:23am 
That's because the TF2 workshop stuff isn't named properly. I believe in order for them to be submitted they have to be submitted using names of existing TF models. Check your console for an error to see what it should be called and where the model needs to be located.
Dimitri Petrenko Oct 6, 2014 @ 6:37am 
I have a problem with the custom models from the TF2 workshop when i use GSFScape, when i check everyting is fine i move all the folders in order.... and suddenly the model dosn't load and it shows up as bones.I don't know whats the problem.
Thanks and waiting for the answer
Atrain_830 May 16, 2014 @ 3:20pm 
IT WORK