Warframe

Warframe

Not enough ratings
Warframe Türkçe Takas Rehberi
By Laurance
Warframe için Türkçe takas rehberi. ^^
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
WARFRAME'DE TAKAS YAPMAYA BAŞLAMAK
Warframe'de takas yapmak kolay değildir. En ufak hatanızda platınız boşa gidebilir veya yüksek değeri olan bir eşyayı çok ucuza satabilirsiniz. Bunun benim gibi başkalarının başına gelmemesi için bu rehberi yapıyorum. Yazılanları dikkatle okuyun.
WARFRAME'DE TAKAS YAPMANIN KURALLARI
WARFRAME'DE TAKAS YAPMANIN KURALLARI
  • Takas sistemi sadece prime parçalar için veya mod/anahtar için geçerlidir. (Normal parçalar takaslanmaz)
  • Bütün prime parçalar reliclerden elde edilebilir. (Reliclerde bir istisna var onu anlatıcam)
  • Takas yaparken geçerli olan para birimi "Platinium" dur.
  • Kesinlikle oyunu İngilizce oynayın bu sayede İngiliz Takas Chati'ne girebilirsiniz. (Daha aktif.)
  • Takas yapmak için en az MR2 olmalısınız.
  • Günlük takas sınırı MR seviyeniz kadardır. (Örnek: MR24'üm günde 24 takas yapabilirim.)
  • Takas yaparken rahat olmak istiyorsanız bir klana üye olun. Takas yaparken ya Klan Dojosu'ndan veya Mars'daki Maroo'nun Pazarı'nda takas yapabilirsiniz.
  • Dojo'da yapılan takaslarda alınan itemin miktarına göre takas vergisi ödersiniz. Eğer Maroo'nun Pazarı'nda iseniz birde bu verginin %10 u kadar da Pazar Vergisi ödersiniz.
  • Bazı prime silahlar/frameler MR sınırlıdır. Eğer MR'ınız yetmiyorsa karşınızdaki adam teklif verirken hata alır ve takas sonuçlanamaz.
WARFRAME'DE PRIME PARÇA ÇIKARMA SİSTEMİ (VOID RELIC)
Void Relic'ler her görev tipinden düşme ihtimali olan itemlerdir. Bu Relic'ler çıkma olasılığı en az olan parçanın baş harfine göre (Örneğin: Meso K1: Çıkan nadir parça: Kogake Prime Gauntlet) isim alırlar. Bu relicleri aktif etmek için ise Navigasyon'unuzdaki sağ yukardaki kıvrımsal bir ok işaretine benzeyen simgeye tıklayın (En sağdaki simge.). Daha sonra sizde olan relic türüne göre bir göreve girin (Lith, Meso, Neo, Axi). Görev içinde Corrupted düşmanlardan düşen Reaktant isimli parçacığı toplayın. 10 tane topladığınızda relic kırılacak ve içinden prime partınız düşecektir. Görev bittiğinde ekrana Ödül Ekranı gelecektir. Eğer takım halinde girdiyseniz takım arkadaşlarınızın da ödülünü alabilirsiniz. Void Relic'lerde nadir parça olasılığını arttırmak için gemimizin arka tarafında Arsenal'in sol tarafındaki Void Relic Upgrade kısmına gelip istedeğimiz relici seçiyoruz. Daha sonra bunu 25,50 veya 100 Void Traces verip belli bir miktar nadir düşürme şansını arttırıyoruz. (Ne kadar fazla void traces o kadar fazla şans.) Void Traces'ler Void Relic görevlerinin sonunda 5 ila 40 arası değişen bir miktarda ödül olarak gelir. Eğer takım arkadaşlarınız sizin ödülünüzü seçerse Void Trace Bonus kazanırsınız.
WARFRAME'DE GÖREVLERDEN ELDE EDİLMEYEN RELICLER
Bu relicler Vaulted olarak isimlendirilir ve elinizde eskiden kalmadıysa elde etmenizin takas dışında bir yolu yoktur. Bu reliclerden çıkan parçalar pahalıdır. Vaulted parçalara burdan ulaşabilirsiniz.
Warframe Wikia Prime Vault [warframe.wikia.com]
Takas yaparken hangi parçaların ne zaman unvaulted olacağına veya vaulted olacağına dikkat edin.
WARFRAME'DE TAKAS YAPARKEN FİYAT DERECELENDİRMESİ
Warframe'de takas yaparken kazık yememek için fiyatları güncel olarak tutan bir site var.
Warframe Market [warframe.market]
Burada istediğiniz prime parçanın/setin ismini girip sol taraftan buyers kısmına tıklayan. Orada güncel fiyatları bulabilirsiniz.
REHBERİN SONU
Evet buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim. Öncelikle bu kadar bilgi sahibi olmamı sağlayan Serdar Sarı'ya teşekkür ederim. Kendisi çok güzel videolar çekiyor bakmanızı tavsiye ederim. Herkese iyi takaslar. :)
Serdar Sarı
[OST] Discord Sunucusu [discord.gg]
7 Comments
Laurance  [author] Dec 13, 2019 @ 5:36am 
İyi takaslar!
KubilayKaan Dec 13, 2019 @ 3:26am 
Rehber İçin teşekkür ederim.
İyi Oyunlar. :steamhappy:
KANO Feb 3, 2019 @ 9:05am 
ok eyw
Laurance  [author] Feb 3, 2019 @ 7:52am 
Prime itemleri craftlarsan takaslanamıyorlar, craftlamadan kalıp olarak satman lazım.
KANO Feb 3, 2019 @ 6:49am 
ben frost gövde prime parçası yaptım fakat onu karşımdaki adama satamıyorum oyundaki levelim 3 nasıl olcak o yeni başladım
Laurance  [author] May 7, 2018 @ 9:10am 
Aynen öyle olacak fiyat kaç olur bilmem ama artacağı kesin. :)
erennTT May 7, 2018 @ 8:02am 
Dostum öncelikle herşey için sağolasın anlamadığım bi konu var mesela ben gçeen yaz vaulttayken rhino prime dusurdum 10p felan ediyodu noroptik şuan 50p yani bu loki felan da aynı şey mi olacak