Team Fortress 2

Team Fortress 2

Not enough ratings
Greek Demoman Guide (by TF2.GR)
By Cool_Myll and 2 collaborators
A guide teaching you the basic stuff about the Demoman (in Greek).
   
Award
Favorite
Favorited
Unfavorite
Basic info
Ο κατεδαφιστής είναι αμυντική κλάση, είναι το καλύτερο μέσο για να αποτρέψετε εχθρούς να κατακτήσουν ένα σημείο ή μία περιοχή.
Tips
Δημιουργήστε έξυπνες παγίδες με Sticky Bombs για να παγιδέψετε ένα σημείο. Τοποθετήστε σε γωνίες, ταβάνια, πίσω από πόρτες, παράθυρα κτλ. Μπορείτε επίσης να βάλετε Sticky Bombs κοντά σε συμμαχικά κτήρια για να απομακρύνετε τυχόν κατασκόπους.

Είναι ευθύνη σας να καταστρέψετε τα αντίπαλα κτήρια των μηχανικών και να δημιουργήσετε την μεγαλύτερη ζημιά στους αντιπάλους ενώ δεν είναι απαραίτητα τα kills.

Ώς κατεδαφιστής δεν είστε καλός σε μάχες μικρού βεληνεκούς. Κρατήστε τον εχθρό σε απόσταση και μην εισβάλετε ως πρώτο μέλος στις μάχες.

Κάνετε παύσεις από τη μάχη για ανεφοδιασμό. Τα όπλα σας, εάν κάνετε σωστά τη δουλειά σας θα είναι μονίμως άδεια. Μην είστε εκτεθειμένος όταν γεμίζετε και κατά τη διάρκεια να έχετε τουλάχιστον μια παγίδα κάπου κοντά σας.

Εκμεταλλευτείτε Ubercharge και Kritzkrieg ενώ έχετε αρκετά πυρομαχικά κατόπιν συνεννόησης με το γιατρό σας για να καταστρέψετε κτήρια ή να εξολοθρεύσετε ομάδα αντιπάλων.

Όταν κάποιος γιατρός σας δώσει Kritskrieg χρησιμοποιήστε τις Sticky Bombs, πετώντας και ανατινάζοντάς τες μία-μία.

Μπορείτε να τοποθετήσετε μέγιστο 8 Sticky Bombs σε ένα σημείο και να τις ανατινάξετε όλες μαζί ή να συνεχίζετε να τοποθετείτε νέες Sticky Bombs ανατινάζοντας την παλαιότερη κάθε φορά.

Το Level 3 Sentry καταστρέφεται με τρεις Sticky Bombs στην περιοχή του ή με δύο εάν τοποθετηθούν ακριβώς από κάτω του. Βάλτε πρώτα τις Sticky Bombs και μετά ανατινάξτε τες.

Το Level 3 Sentry υπό το Wrangler καταστρέφεται με έξι Sticky Bombs. Εάν ο μηχανικός είναι εκτεθειμένος, προτιμήστε να τον βγάλετε από την εξίσωση πρώτο.
Backstory
2 Comments
punpun Feb 15, 2018 @ 7:06am 
Λυπαμαι φιλε μου ειμαι πολη μεγαλος FAN του tf2 αλλα δυστηχος πρεπει να πω πως πεθαναι
The blind owl Sep 23, 2013 @ 3:32am 
Τι είναι τα Sticky Bombs? Αναφέρεσαι στα κολλώδη βομβίδια; Πόσα βομβίδια χρειάζονται για να ρίξω φρουροπυργίσκους επιπέδου 3 αν είναι κριτικά;