Umaroth-24
Gerben   Overijssel, Netherlands
 
 
No information given.
Currently Offline
Last Online 18 hrs, 45 mins ago

Recent Activity

2,147 hrs on record
last played on Sep 20
16.9 hrs on record
last played on Sep 3
1.7 hrs on record
last played on Jul 30
< >
Comments
Barry Opdam May 28 @ 4:05pm 
Grrrr, zat vanmiddag in de schaduw boek te lezen en tot mijn verbazing zie ik alweer haartjes groeien op mijn benen!! Zo irritant en heb ook het idee dat ze steeds sneller terug komen.

Ik gebruik met regelmaat mijn epileerapparaat voor de benen, maar dan nog krijg ik ze niet in een keer alles daar weg! Dit zie ik pas de volgende dag en ik loop dan ook nog 's 2 dagen met allemaal rode stipjes op mijn benen rond! Daarnaast gebruik ik dus mijn ladyshave voor de achterstollige haartjes...

Voor mijn oksels/bikinilijn gebruik ik ook mijn ladyshave en heb daar hetzelfde probleem dat ze sneller terug komen....

Nu zit ik serieus na te denken om alles te gaan harsen, maar hoe lang blijft het dan weg? En is het echt heel erg pijnlijk? Om de hoeveel weken ga je te harsen naar een schoonheidssalon?

Ben ook erg benieuwd hoe mijn huid erop zal reageren, dat ik niet allemaal bultjes enzo krijg.....
Dus meiden, graag jullie ervaringen.......


Barry Opdam Dec 28, 2015 @ 3:50pm 
Een stinkende penis
De huid van de geslachtsdelen is gevoeliger dan die van de rest van ons lichaam. Met name het slijmvlies van de eikel van de penis, samen met de voorhuid, is gevoelig voor ('agressieve') zeepproducten. Zeep, met name geparfumeerde douchegels en meerdere soorten badschuim, bevat stoffen die de natuurlijke balans van de huid kunnen verstoren. Hierdoor kunnen er klachten ontstaan, zoals (overmatige) groei van bacteriën. Deze bacteriën veroorzaken mogelijk een onaangename geur.