3 people found this review helpful
1 person found this review funny
Not Recommended
0.0 hrs last two weeks / 13.7 hrs on record
Posted: Oct 4, 2016 @ 3:04am
Updated: Nov 17, 2016 @ 12:16pm

Önemli not:-Her şeyden önce şunun farkında olarak bu oyunu alın. Bu oyun bir konsol oyunudur!-
O kadar önemli olmayan not: Kısa kes diyorsanız. En altta artılar ve eksilere bakabilirsiniz.

İşin açıkcası oyunu alırken ne bir araştırma, ne de yorumlara baktım. Lego ve Lotr iki harika şey. Kesin güzeldir diye atladım. Ancak maalesef bir türlü ısınamadım, belki de beklentimin yüksek olmasından dolayıdır bilemiyorum ama bu oyunu potansiyelini kullanamamış, yarım bir eser olarak nitelendirmek durumundayım.

Yukarı da yazdığım gibi bu aslında bir konsol oyunu bunun neticesi olarak, kontrollere alışmada biraz sıkıntı oluyor, çünkü sadece klavyeyle oynayabiliyorsunuz.(Daha sonra yaptığım araştırmaya göre diğer lego oyunları da böyleymiş, alacaksanız bunu da dikkate alın.) Ancak çok da büyük bir sorun değil. Asıl sorun zaman zaman oynanıştaki hamlıklar. Zaman zaman ayar olduğum oldu.

Bu tarz konsol oyunlarını bilhassa daha küçük yaşlarda arkadaşlarla oynardık, tekrar söylüyorum arkadaşlarla. Yani kısacası oyunu oynayacaksanız, yanınızda bir kişi daha olması alacağınız zevki arttıracağından eminim.

Oyundaki yer yer komik ufak dokunuşlar gayet hoş. Bunun yanında bu güzel seriye bir de lego olarak bakmak da ayrı bir zevk.Ancak bu sadece burada kalıyor. Üzerine beni oyuna bağlayacak bir şey bulamıyorum. Oyunu sevmeliyim. "Lego ve lotr güzel lan işte!" bağırıp duruyorum kendime.

Oyunun yapmak istediği ancak maalesef en azından benim üzerimde başaramadığı bazı şeyler var. Tekrar oynanabilirlik, yan görevler, bol vakit harcama. Evet bu üç husus gayet kötü entegre edilmiş. Kötü diyorum çünkü her seferinde kendime "Ya ben niye bunu yapmalıyım ki? Bu kadar parayı kim toplar? Ohoo 30 saat mi harcıcam bu oyuna?" diye sordum. Sebebi ise oyunun bu konuda ki motivasyonu başarılı olmaması.

Hikayedeki legovari(bu da ne demekse :D) dokunuşlar için hikayeyi bitirdim ama o kadarla kaldı, yapamadım.Yapamadım...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Artılar:
+Hikayede legovari dokunuşlar.
+Fena olmayan espriler
+Evreni lego olarak görmek.

Eksiler:
-Aslen bir konsol oyunu olması
-Oynanıştaki hamlıklar
-Görev ve tekrar oynanış konusundaki eksik motivasyon
-"Neyi ,neden yapmalıyım?Niye yapayım ki?" Sorularını sordurtması.
-Fazla vakit istemesi
-Eksilerin artılardan fazla olması :D

Potansiyelini iyi kullanamadığını düşünüyorum. Peki oynamalı mısınız? Kararsızım ve steamden de kararsızlık butonu talep ediyorum. 5/10

Sanki hem seni seven hem de evlenilecek olan kızı, ne kadar uğraşsan da sevememişsin gibi bir duygu oluşturdu bu oyun bende...
Was this review helpful? Yes No Funny Award