20
Products
reviewed
138
Products
in account

Recent reviews by Argonath™

< 1  2 >
Showing 1-10 of 20 entries
No one has rated this review as helpful yet
5.1 hrs on record (0.9 hrs at review time)
Abi bu cehenneme nereden bulaştım dertsiz başıma dert aldım. 30 dakika oynadım bak sinirden sol gözüm seğiriyor istemsiz şekilde hızlı kırpıp duruyorum. Oyunu kapattım aklım hala o kahrolası boss'ta. 780. kez öldükten sonra ekranı patlatmamak için çıktım. Oyunun otistik bireyler için yapıldığının kanıtı olarak Z tuşunun zıplama, X tuşunun ateş etme tuşu olduğunu söylesem durumun vahimliğini anlarsınız ama çokta zevkli anasını s******. Oyun zaten zorluğuyla ünlü bu yüzden olumsuz oy vermiyorum ama ben bu oyunu bitiremem abi ben engelliyim.
Posted February 18. Last edited February 18.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
9 people found this review helpful
565.1 hrs on record (521.8 hrs at review time)
.
Posted November 25, 2023.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
2 people found this review funny
2.6 hrs on record (0.3 hrs at review time)
Main hesabımda NSFW+ oyunu oynayıp inceleyecek kadar ucubeyim, yani?. Hayalimdeki oyundu sahibem 10/10
Oyunla işim 45 saniye sürüyor ne yazık ki. Bu gidişle 5. günün şafağında anca biter.
Posted July 14, 2023. Last edited July 16, 2023.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
7 people found this review helpful
34.5 hrs on record
Türünün en iyi örneklerinden. Türkçe dil desteği gelmesi çok daha keyifli hale getirmiş. Kurduğu evreni ve karakterleri ilgi çekici ve neredeyse her bir karakterin içinin dolu bir hikayeye sahip olması oyunu daha keyifli hale getiriyor. Seslendirmeler mükemmel olmuş, karakterin kendiyle konuşması gerçekten delirdiğinizi, bu dünyaya yabancı olduğunuzu hem oyuncuya hem oyundaki karaktere hissettiriyor. Oyundaki karakter bir şeyi bilmiyorsa sizde bilmiyorsunuz. Oyundaki karakterin bilgisi sizin bilgileriniz kadar. O yüzden karakterle bir bağ kurabiliyorsunuz, sizin bilmediğiniz şeyi karakterde bilmiyor sadece tahminlerde bulunabiliyor. Tarzınıza göre konuşma seçenekleri var. Mizahi seçeneklerde mevcut. Genel olarak oyun keyifli ve akıcı. Yan görevlerle beraber uzun bir oynanışa sahip sonlara doğru sıkılmama rağmen genel anlamda eğlenerek ve düşünerek oynadığım bir oyun oldu. Yapımcı ekibe teşekkürler. ZA/UM firması son zamanlarda işten çıkarma sorunlarıyla karşı karşıya olsa da firmayı değil, oyunu eleştiriyoruz. Oyun benzeri zor olan türden.
Posted December 27, 2022.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
2 people found this review helpful
85.5 hrs on record (54.4 hrs at review time)
Kötü
Posted November 25, 2022.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
3 people found this review helpful
144.3 hrs on record (143.2 hrs at review time)
O yastıktan kafamı kaldırıyorum efendim, hani bakıyorum güneşe evet diyorum doğdu güneşim. Tık elimi yüzümü yıkıyorum RDR'ye oturuyorum. Modumu yakalıyorum tabii. Yani bu gidişat çok kötü gidişat nanay efendim nanay.
Posted September 18, 2022. Last edited September 20, 2022.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
11 people found this review helpful
0.0 hrs on record
Theresa olarak oynadığımız için elbette ki erkek düşmanlara karşı güçsüzüz. Theresa erkekler gibi zırh kuşanamıyor ve yüksek seviyedeki kılıçları vs. kullanamıyor. Bu çok doğal ve gerçekçi olması açısından güzel. Yorumlarda kin kusanların çoğu savaş kısmında öldükleri için verilen olumsuz oylar. Değirmenci olarak çalışan bir kızın, full zırhlı bir kuman askeriyle savaşmasını bekliyorlar. Elbette seni öldürecekler yani... Muhtemelen diyorsun sen neden olumsuz oy verdin, sebebi görevlerin sıkıcılığı. Hangi akla hizmetle yarım saat bize çiçek böcek toplatıp(bandaj bulma kısmı daha da irite) keyif almamızı beklediniz anlamıyorum. Uzun ve sıkıcı maden görevleri, oldukça zor olan gizlilik gerektiren kaçma görevleri(Spoiler olmaması açısından söylemiyorum görevleri ama kesinlikle zorlar ve sabrınız tükendikçe daha da çekilmez hale geliyorlar.) gerçekten zor ve sıkıcıydı. 2 saat kadar süren bir deneyimden sonra para vererek almanızı asla önermiyorum. Paket halinde aldıysanız ve oynamak istiyorsanız da oyunun başlarında oynamayın, biraz daha deneyimledikten sonra girebilirsiniz çünkü dediğim gibi DLC zor.
Posted February 8, 2022.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
1 person found this review helpful
99.6 hrs on record (85.3 hrs at review time)
Ücretsiz bir şekilde IT expansion güncellemeleri getirmeleri çok hoş.
Posted October 28, 2021.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
7 people found this review helpful
3 people found this review funny
26.6 hrs on record (11.8 hrs at review time)
Saatin 18:00'ı geçtiğini ve tamamladığım görevin son günü olduğunu görünce benim sıfad-ı eşgal-i dündârîy-e vetekkülü siâmül-i mülk havakkelü lügât şerif-i didar-ü ahval kelile-i çehre el-simadûdar-ul tecr-mün el-tehra sifad o_O

Oyunu stres atmalık, relax bir şekilde oynayabileceğim bir oyun olarak sanıyordum. Ekinlerimi büyütüp, hayvanlarıma bakacağım chill bir oyun olarak ama maalesef öyle değil. Her gün tamamlamanız gereken görevlerin olduğu, hızlı akan zamanında bir oraya bir buraya koşturduğunuz bir oyun. Ekinlerin belli sürelerde yetişiyor ve tekrar ekmen gerekiyor. Eğer mevsimin son günleriyse yatırım yaptığın ekinler telef oluyor. Kaybedecek 1 saniyeniz yok ve enerjinizi harcamadan yatma gibi bir lüksünüz yok. Halk çok erken saatte evlere giriyor bu sebeple görevleri tamamlayabilmek için rushlamanız gerekiyor. Zaman yönetimi çok ama çok önemli. Oynadığımız gün bitmeden bir sonraki günü düşünmemiz gerekiyor. Bu da oyunu çerezlik, rahatlamalık oyunlar kapsamından çıkartıyor ve stres dolu bir oyun süreci geçiriyorsunuz. Oyun ne kadar strese soksa da keyifli, oynuyoruz işte ne yapalım :(
Posted September 15, 2021.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
2 people found this review helpful
515.5 hrs on record (61.1 hrs at review time)
Oyun güzel fakat oyundan atma gibi problemler mevcut, donuyor ve hata vermeden kapanıyor. Düzeltilene kadar olumsuz.
Edit: Bazı arkadaşlarımda düzelmedi ama bende mikro takılma problemleri çözüldü. Ani fps düşüşleri artık olmuyor. Oyundan atma problemi hala düzelmedi.
Edit2: Oyundan atma problemleri de düzeldi. İncelemeyi olumluya çevirdim.
Posted March 25, 2021. Last edited May 9, 2021.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
< 1  2 >
Showing 1-10 of 20 entries