23
Products
reviewed
189
Products
in account

Recent reviews by Lelketlen

< 1  2  3 >
Showing 1-10 of 23 entries
No one has rated this review as helpful yet
45.9 hrs on record
Early Access Review
Since the introduction of the new email/password system I can't log in to the game ! I spend my money elsewhere !
Posted October 20, 2023.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
27.2 hrs on record (19.2 hrs at review time)
Early Access Review
early access....
gamepad vs pc keyboard..... unfair ♥♥♥♥ !!!!
We need to rethink this. the battle combine draw is horrible ! premede vs solo players...unfair ♥♥♥♥. The game is nice the game experience sucks
Posted September 28, 2023.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
 
A developer has responded on Sep 29, 2023 @ 7:49pm (view response)
1 person found this review helpful
337.4 hrs on record (314.3 hrs at review time)
Egy kicsi Lengyel fejlesztő csapat "Render Cube" nagy durranása ! Valóban nagy!A játék motor zökkenőmentes, közepes géppel is maxon tolható ! Könnye tanulható, és irányítható, felhasználó barát.Az állatok szépen mozognak ,dinamikus a természet flórája, és faunája, poloskák , pillangók ,halak és vadállatok, és emberek. A középkori élet minden napi problémái...(nincsenek zombik,istenek, csak a hétköznapi élet,na meg banditák,ami azért tud kemény adok kapok lenni. Folyamatos a fejlődés,legyen szó technológiáról, építésről, vagy falú menedzselésről,Mert szerep játék egy nyitott világban, de ahogy nevet szerzünk dinasztiánknak úgy lehet egyre több fajta épületünk ! Egyre több ember csalogatható településünkre,ami tanyából , városig növelhető.Mindenkinek kiadható munka ami a képességeikhez képest végre is hajtanak(ők is fejlődnek)Ez az amitől tényleg szerethető a játék ! Családok jönnek létre ,ahogy telnek az évszakok szépen cseperednek a gyerekek, a maguk problémáival együtt. kis gyerek kis gond , nagy gyerek nagy gond.(zsarolás,átverés, lopás,baleset,csak hogy néhányt mondjak) Normál beállítások mellet 250 óra kellet az összes STEAM achievement begyűjtéséhez.(ami egy játéknál nem rossz szerintem)A játék alapból Magyar nyelven elérhető. A különböző sztorik kifejezetten szórakoztatóak! Augusztus 1. pedig a COOP zárt BÉTA indulása. Ez az ami hatalmasat fog szólni! Haverokkal ez valami brutális lesz ! 100%-ban ajánlom a játékot ! egyszerűen nem lehet csalódni benne.....szerintem !
Posted August 1, 2023.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
2 people found this review helpful
37.9 hrs on record (25.8 hrs at review time)
VR támogatott, na ja miután szarrá szídtad az összes fejlesztő anyukáját, és órákat csak azzal sz*psz, hogy egyáltalán egy VR szemüveg kurzort beállíts. Mert ugye VR támogatott .... Ja és külső oldalról szerezd be a MODot hozzá ,hogy kezelje a többszázezer forintos HIGH TEC. szemcsidet ! Mert ugye VR támogatott...!Szóval több órás idegeskedés után, ha meg tudod oldani hogy ki tudj jelölni bármit is a MENUbe, és sikerül elindítani a játékot. Akkor egy nagyon - nagyon szép, és komoly VR élményt nyújtó fantasztikus játék !(borzasztó gyorsan elfárad az ember szeme) Hogy így ajánlom-e a kiprobálását ? Igen ,végig játszásra ? NEM !! Nem mert több idő megy el azzal ,hogy nem"normál" módon akarsz játszani vele, és minden egyes újra indításnál végig kell játszanod a VR támogatás bekapcsolását,mert VR támogatott.......de a beállításaidat nem menti el! XXI. századba még van ilyen ?! VR-ba NEM ajánlom senkinek azt a küzdelmet ,amit cserébe nyújt a játék !!!Botrányosan RETEK SZ*R VR támogatás !!!
Posted December 3, 2022.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
14.2 hrs on record
Nyers brutalitás ! Szép grafika ! Nagyon hiányolom a "group" lehetőséget, így viszonylag gyorsan egyhangúvá válik. Haverokkal nagyot lehetne játszani,sajnos ez jelenleg nincs benne a játékba. De azért a fröcsögő vér, a csonkolás, az igazi hentes munka ,azért oda b.sz !
Posted November 27, 2022.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
52 people found this review helpful
9 people found this review funny
3
2
3
940.9 hrs on record (638.5 hrs at review time)
Sokan nagyon várták, és nagy elvárást is támasztottak a játékkal szemben.Remélték hogy az ellaposodó "konkurens" MMOkat,valami szebb , valami jobb valami teljesen új váltja majd le, amibe több ezer órát is bele tolhat a hardcore !
Valljuk be az AMAZON neve ,már már sikert sugallt a megjelenése előtt ! 2 hónap elteltével,bőven 600 óra+ aktív játékkal
Néhány észrevételt megosztok akik kacérkodnak a gondolattal hogy megvegyék (természetesen ezek saját,és közel sem biztos hogy általános vélemények) !
- A játék első ránézésre szép, szép telített színek ,szemet gyönyörködtető és változatos pályák,részletekig kidolgozott ruházat/fegyverzet. A birtoklás ,a saját ház és annak berendezései.A játék megadja az MMO érzés ,a felfedezés örömét .Bár ezt rövid ideig, mert a max. lvl 60 ! 2 hét alatt kényelmes játékkal elérhető,és eközben szinte mindenhol megfordul az ember. A NEW WORLD valójában nem is ide összpontosít. Az END GAME ! a lvl 60 felett a top felszerelések beszerzése (instance / craft) és a PVP ! Sajnos itt van az a keserű száj ízem ami valahogy nem valósult meg. A dungeon-ok száma kevés amúgy is,magas szintre csak 2 van (egyenlőre) ezekhez kulcs kell amiből 1 ingyen beszerezhető ha a MAIN kűldit megcsinálod,a többi craftolás útján állitható elő.(egy ember nem ember) Na a bibi itt kezdődik, ha nem magas a craft szinted felejtős mert nem tudod legyártani, ha nem magas a harvest szinted ki sem tudod termelni az alap anyagokat hozz. Tehát mehet a végeláthatatlan farmolás !!! A PVP nem igazán valósul meg, nyitott világba, nincs zóna ahol kötelezően be kellene kapcsolni . Így az emberek a farmolást (és a BOTok) PVE modba biztonságba 24 órába csinálhatják. PVP : 1. - 3 frakció terület harca...WAR,
2. - 40 vs 40 arcade erőd foglalós massive pvp, (ahol nincs rank , sem gear score rendszer) sokszor top csapatok top felszerelésbe alázzák le a gyengébben felszerelt/és képességű velük nem egy színvonalat képviselő játékosokat, és veszik el a kedvüket ettől a játék lehetőségtől.Az elején sokszor tudni lehet hogy ki győz. Sokan ilyenkor csak félre állnak ,és a gyors vereséget választják a 40 perc számukra értelmetlenné vált, és nem élvezhető játék miatt....
3. - Invázió: A szinte lehetetlen küldetés ,amire 40 ember mehet be erődöt védeni,a játék pedig több hullámba egyre keményebb szörnyeket zúdít rátok.Hozzá teszem a várost irányító Compony ki tud dobni ha véletlenűl behívna a csatába ! Illetve láttam már olyat is hogy ,szándékosan hátráltatják a védőket 1-1 más frakciójú játékos ,hogy veszítsenek .Így a város infrastruktúrája a város méretéhez képest lerombolódik..ezzel kárt okozva az ellen Compony-nek.
A fegyvereknél sem találták meg a ballanszot (ez az én véleményem) PVP gyakorlatilag két fegyverről szól a Gret Axe , és a War hammer....a többi messze messze elmarad hatékonyságba. Bár a játék sajátossága hogy egy játékos két fegyvert hord magával és válthat harc alatt. Persze ha lenne a fegyvereknek súlya ,és a kétkezes fegyók nehezek lennének...más lenne a helyzet itt is.. A játék legnagyobb RÁK fenéje a rengeteg csaló, gyakorlatilag hetente le van állítva az AuctionHouse a ,Craft....a rengeteg BUGot generáló, és kihasználó parazita miatt !!! Az EU szerver fő időbe leállítva, nem egyszer 6-8 órára.
A NEW WORLD egy nagyon jól elképzelt játék lett ami jelen állapotában csak döcög, és a játékos állomány ennek tükrében fogy is rendesen....azt hiszem se a fejleszök ,sem a játékosok nem ezt várták....Kell még idő neki hogy rendbe legyen rakva itt sok minden ! Ez megint az én véleményem !:úgy érzem a játék elindult szépen lassan a lejtőn ,és ha ez felgyorsul elnéptelenedett szerverek-en botorkálhatunk majd ! EZT A JÁTÉKOT A CSALÓK TETTÉK TÖNKRE !!! Reménykedjünk hogy van vissza út ,és bevezetik a hardver bannt !!!!!!!!!! Jelen állapotában a játékot NEM ajánlom megvételre !!!
Posted November 29, 2021.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
42.3 hrs on record (27.2 hrs at review time)
primitive matchmaking. DOGFIGHT decides in advance who will win in the beginning !!!! many will stop until then !!!! 1-1 cheater shoots 10 times faster! impossible deaths when we look back at the kill camera, the AIM BOT can be purchased online for 5 euros !! EA does nothing against fraudsters! Avoid from afar if you don't want to be a target in an unfair game !!!
Posted July 9, 2021.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
19 people found this review helpful
1 person found this review funny
262.6 hrs on record (34.7 hrs at review time)
Nos 5 euroért mit is kapunk ? Kapunk egy 50 eurós játékot. Kidolgozottságban a Witcher 3, vagy az AC Vallhalához tudom hasonlítani. Részletekig kidolgozott nyitott világ. Brutálisan jók a hang effektek , legyen az egy dübörgő vízesés, egy támadó grizzly, vagy a gőzmozdony kürtje ! Nem tudok el menni az olyan apróságok mellet sem mint a lovad viselkedése, ha ragadozó van a közelbe ,farkas ,puma stb. a ló ingerűlt ,ha megálsz a födet kaparja,ugyan így a vihar közelettét is érzi.A szekér ,a földön húzott állat nyoma a sárba , a hóba.Szóval grafika játék kidolgozottság 10/10. Ok okozatok pl. egy megnyúzott állat tetemére megjelennek a hollók , dögevők. Állatvilág.......a ráktól, a bölényig minden megtalálható.és vadászható,horgászható, craftolható,eladható!A térkép jelen állapotban sem kicsi ,de a lehetőség fent van tartva további hangulatos területek megnyitására. Nem mintha az aligátoroktól hemzsegő lápos,mocsara párás levegőétől, a havat kavaró ,és látótávolságot igen csak lecsökkentő havasokig minden megtalálható.Természetesen a hozzá való állat és növény világgal. Apropó Növény gyűjtés...:gyógyír készítés,jutalom falat a lónak, vagy fűszer a húsra.vagy csak eladod a dokinak,rád van bízva ! Fegyverek: pisztolyok,gyorstüzelők,puskák,sörétesek,kések,lasszók és még sorolhatnám, minden van,a játék stílusodnak megfelelően.Online, tehát olyan hogy PVE nincs, de kerülhető bizonyos mértékig a folyamatos PVP szituációt, rengeteg és sokfajta küldi biztosítja mind két tábor igényeit.Egyetlen negatívumnak talán a TUTORIAL igen le egyszerűsített mivoltját tudom felhozni, Aki most csöppen bele (és a story móddal) nem játszott,rengeteg információ és lehetőség halmazát zúdítja a player-re .Gondolok itt a szakmák mikéntjére. Szerencsére van Magyar videó dögivel a you tube-on ami mindenre kimerítő választ biztosít !!!Meglátásom szerint aki nem veszi meg , nem próbálja ki, szegényebb marad egy meghatározó ,és maradandó élménytől ! Igen magasra lett helyezve az a bizonyos léc !!! Jelenleg egy doboz cigaretta áráért ez ajándék !!!
Posted February 7, 2021.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
14 people found this review helpful
3 people found this review funny
2
3,271.6 hrs on record (1,142.6 hrs at review time)
Vegyes érzelmeim vannak a játékkal kapcsolatban ! Többnyire pozitív. Mondhatni elég sok órám van benne és remélem objektív tudok lenni, bár biztos lesznek akik nem értenek egyet velem néhány dologban. PRO: Ingyenes ,és nem lehet előnyt kovácsolni pénz befizetéssel a játék piacán ,csak kozmetikai elemek vásárolhatók , illetve gyorsabb fejlődés elérhető (de ezzel nem szerzel gyakorlatilag előnyt) erősebb csapataid lesznek.Ezek önmagában kevesek egy ostrom/védésnél.Ha nincs csapat munka, ha eltékozlod őket, vagy csak nem figyelsz, és oldalba/hátba kapja egy csapat...A játék egyszerű és nagyszerű csapataid élén TE harcolsz 8 vs 8 , 15 vs 15 csatákban a harci gépezet része vagy ! Kontra: Az utóbbi időben borzalmas a MatchMaking azaz a játékos össze sorsolás.Sokszor az első percekben lehet tudni ki nyer !!! Nincsenek szoros küzdelmek mert az egyik csapat jóval erősebb mint a másik.Ez azóta jött ki látványosan, amióta az Oroszokat hozzá csapták az európai szerverhez ! Nagy hibája szerintem és ez mihamarabbi javításra szorul : (Ezzel sokan nem értenek egyet velem) A heavy/medium/light páncélzatot használó hősők ballansza. Pl: egy 100 kg-ot magán hordó nehéz páncélzatot viselő ember ne tudjom már sprintelni, sem olyan gyorsan mozogni mint egy könnyű bőrt viselő !!! A nehéz páncél 80% védelmet ad, de nincs hátránya.PL.: Egy harci kalapácsos teszem azt egy dual blade-et 10-12 ezres sebzéssel 2-3 ütésből megöli,annak csapatai ha megtámadják a kalapácsost kb 10 másodpercen bellűl szét lesznek csapva ( tipikus noobok játszanak vele/na jó olyanok akik nem rendelkeznek nagy ügyességgel, vagy csak nem szeretnek szenvedni) ! A páncélzatának köszönhetően ő csak 800-1200 sebzést kap be a 30 ezres életéből.Ki lehet számolni mennyit kell beleverni.Ja és ha minden kötél szakad. egy gombnyomással felkapja az ellenfelét és el SPRINTEL vele a hátországba és beledobja a mélybe, vagy a dárda sor közé. Na ezek a játék legbosszantóbb dolgai .A nehéz páncélzat bosszantóan tápos,(a kard,pajzsos még gyógyít is...lol)amit a sebességgel lehetne kompenzálni !A player meg eldönthetné hogy mit részesít előnybe, és mit vesz fel a csatára . Unfer a hős rendszer ! De hogy jót is írjak : A fejlesztők nem ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ az ajándékokkal, a loot rendszerük kifejezetten húzza az embert hogy még több csatát mennyen.A világ térkép és Territory wars, azaz a klán háború pedig a játék megkoronázása.Falvak,városok,erődők és annak körzetét lehet úralni onnan adót beszedni.Bányászni, fát kitermelni, stb.Egy ház diplomáciája legalább olyan fontos mint a benne játszók rátermetsége ,csapataik minősége.Szerencsére a játék szezonokra van felosztva,minden szezon egy adott nemzet harcosait lehet megszerezni.(sztyeppe népe,Olasz,Török stb.)A szezon 10-12 hétből áll,ezután a térkép törlődik az erős házak/szövetségek területei elvesznek,és új szezonba új lehetőségek adódnak mindenki számára,és kezdődik minden előről.(kitérnék arra hogy a játék rendelkezik a világtérkép részeként MAGYAR (UNGVERIJA)részel ahol Magyar városok vannak.Szívmelengető továbbá hogy a lovas huszár a leg OPb csapat :) elmondható hogy NAGY Magyar közönség van jelen az EU1 szerveren,tehát mindenki talál magának Magyar házat ! A Hungarian Hussars (ahol ÉN vagyok) minden aktív játékost szívesen vár aki beszéli a nyelvet !!! (ez a reklám helye volt) Sok javítani,finomítani való dolog van a játékban,DE mindent össze véve egy jól játszható, élvezetes stratégia-akció játék ami ingyenes,és sok sok kellemes órát lehet eltölteni vele ! Minden szempontból ajánlom kipróbálni !
Posted December 28, 2020.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
No one has rated this review as helpful yet
37.9 hrs on record (37.6 hrs at review time)
Dőlj ,hátra...semmi idegeskedés, kutass javíts,kreálj,fess ,és állítsd ki a múzeumba !
Posted November 27, 2020.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
< 1  2  3 >
Showing 1-10 of 23 entries