Lista de jogos

he_dzsooo[HUN]PC RPG Community

Sziasztok, magyar nyelven itt írtam a kis oldalmon a Steam-es újdonságokról, ha kérdésetek lenne, itt megtalálhattok, ide írjatok! ;)

Erről a progiról magáról csak annyir röviden itt, hogy bár bőven vannak limitációi, de szerintem aki tapasztalatlan ilyen programok használatában, annak teljesen megteszi kezdésnek ez az ingyenes verzió is elsőre.

~ Hi, this free steam edition have some limitation, but if U don`t have any experience yet ebout softwares like this, then it`s ideal to try & learn the basics to make it Your own game. ;)
3 October 2012 @ 3:33am
Srácok, ez beszarás jó lett! xD :D Van Full HD videóm is belőle, jól is néz ki a játék, amellett hogy izgalmasak a harcok benne és a sztori is: http://www.youtube.com/watch?v=e5FWzt-Z_9A
21 August 2012 @ 2:13pm
Hi all, I started just now, but this is a really AMAZING fantasy RPG !!! ;-D

Check my in-game pics about this game ( as well ) ! ;-)

Sziasztok ! Meg csak most kezdtem, de KURTA JOOO fantazia-szerepjatek, a hangulata, a sztori, karakterek, az egesz mesteri, ilyen KELL legyen minimum 2011-ben egy faxa PC RPG !!! ;-D

Keszitettem kepet ( ebbol is ), a profilomnal, a galeriamba megtekinthetoek ! ;-)
19 May 2011 @ 6:32pm
Really not bad, if U like the original, first part of the F.E.A.R., U must to play this as well ! ;-) / Nem rossz, ha tetszett az elso resze ( nem a xar kiegek ), akkor ezt is kell jatszanod, egeszen jo folytatasa lett az elso resznek ! ;-)
6 April 2011 @ 2:15pm
Finnaly We can play without any bug & also much more better the graphics & the sounds, etc. as was in the basic FSG edition ! ;-) Check My more than 1000 pics from this RPG ! XD ;-D / Vegre zsirkiraly lett, bugok nelkul, jatszhato normaisan, sot meg fel is lett turbozva a grafika, a hangok, stb., sz`al nagyon jo, potya aron ! ;-D Csekkold a tobb mint 1000 kepet, ha erdekel, amit feltoltottem a steam-profilomhoz rola ! XD ;-D
6 April 2011 @ 2:12pm
Many-many differnece between this & the original Gothic`s series, it`s NOT a REAL , HC RPG, but also not bad fantasy-advanture game, if U have a STRONGER PC ! ;D

Egeszen mas, mint a korabbi Gothic-ok, NEM igazi RPG mar szerintem. Am, aki kedveli a fantasy-kalandjatekokat is es van 1 jo vasa, PC-je is hozza, annak nem okoz majd csalodast ez sem ! Kellemes zenek, csatak, grafika is korrekt, kalandra hat fel, most mar nem is annyira nevtelen harcos !!! ;D ^^
21 March 2011 @ 6:13pm
AGAIN That goes without saying !!! XD U MUST to play, if U like the FPS-action games !!! ;D

Ismet ALAP-jatek, ha szereted a belsonezetes akcio jatekokat !!! ;D
21 March 2011 @ 6:08pm
That goes without saying !!! U MUST to play, if U like the FPS-action games !!! ;D

ALAP-jatek, ha szereted a belsonezetes akcio jatekokat !!! ;D
21 March 2011 @ 6:03pm
Zsiiir, pergos-porgos akcio jatek ! Erossebb PC ajanlott hozza, amugy nagyon jo, csak idom nincsen most ra eleg ! ;D Nekem a sci-fi es fantasy RPG-ek a kedvenceim, de ez meg nekem is megtetszett. ^^
21 March 2011 @ 5:59pm
EPIC & it`s FREE also !!! XD ;-D