Franken Stein
Nincs   Hungary
 
 
"The understanding is a three edged sword.
Your side, Their side and the truth!"
Currently Offline
Last Online 32 mins ago
...( o . o )...
"Az átlagos ember meghal 25 évesen, majd eltemetik 75 évesen.
Te vajon tudod ez mit jelent?!"

"Túlságosan leköt hogy mi volt és hogy mi lesz. A tegnap már történelem a holnap még rejtelem, de a ma adomány, élj hát vele."

"Lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik!"

"Végül is csak kétféle ember létezik a világon: amelyik beszél és amelyik cselekszik. A legtöbbje csak beszél, nem tesz mást, csak beszél. De ha összevetjük tudjuk, aki cselekszik, az változtatja meg a világot, és aki ezt teszi, rajtunk is változtat. Ők azok, akiket nem felejtünk el! Te melyik vagy? Aki folyton csak beszél, vagy aki a sarkára áll és cselekszik? ...mert hidd el nekem, minden más csak rohadt tetves porhintés."

“As a species we're fundamentally insane. Put more than two of us in a room, we pick sides and start dreaming up reasons to kill one another.
Why do you think we invented politics and religion?”

Recent Activity

299 hrs on record
last played on Sep 24
260 hrs on record
last played on Sep 24
477 hrs on record
last played on Sep 24