113 people found this review helpful
3 people found this review funny
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 17.8 hrs on record (15.7 hrs at review time)
Posted: Mar 6, 2014 @ 1:00pm
Updated: Mar 7, 2014 @ 11:16am

eğer south park hayranıysanız kesinlikle oynamak zorundasınız. diziden hiç bir eksik yanı yok , bazı görevler de gelişen olaylar kimi dizi bölümlerinden daha komik. 10/10

ilk başta hızlıca bir incelem yaptım şu an detayına inebileceğimi hissediyorum. oyuna türk olarak turn based rpg diyebiliriz. hatta alıştırma bölümün de bu durumla ilgili çok güzel bir geyik dönüyor. grafikler aşina olduğumuz south park tamamen , yani oyunu oynarken sanki her zaman izlediğiniz sp karakterlerinden birisi olduğunuzu hissediyorsunuz ve inanın bana sp hayranıysanız bu hissiyat mükemmel. karakter seslendirmelerinin hepsi orjinal. kendi karakterinizin seslendirmesi yok ( ya da benim geldiğim yere kadar ben rastlamadım , sonlara doğru sürpriz yapabilirler ). müziklere bir karışım hakim. orta dünya ve south park evreni çok güzel harmanlanmış. güzel bir melodiye sahip müzikte cartman'ın eşlik ederek " damn jews" demesi (yanlış anlamadıysam tabi) yüzünüz de gülümseme oluşturuyor. daha çok fazla detaya girilebilr ama fazla uzatmak istemiyorum. maddi durumunuz el veriyorsa kesinlikle alın oynayın , south park hayranısınız ve oyuna vericek paranız yoksa da diğer yollardan elde edin yine oynayın . oyun yapımcıları zengin zaten , bişi olmaz.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
14 Comments
exon Mar 11, 2022 @ 1:50am 
south park benzeri oyun varsa önersenize
deniz_gorgulu Nov 14, 2019 @ 9:04am 
Reis mükemmel bir yorum olmuş, eline sağlık.
irethoronar Oct 30, 2019 @ 10:29pm 
Çok yardımcı oldu teşekkürler
Lordneo Sep 9, 2019 @ 7:08am 
oynamak zorunda falan değilim aq alla alla.
Morika Jun 30, 2014 @ 1:32am 
ben korsanın bitir gerçekten muhteşem olmuş
Uvey Mar 11, 2014 @ 12:07pm 
ama kalkıp burada bu yorumu okuyupta oyunu orjinal almaktan vazgeçicek bir insan olduğunu da düşünmüyorum. evet obsidian ubisoft , ea vs gibi büyük bir firma olmayabilir , çalışanları olimpik havuzlar da takılmıyor olabilir ama hepimiz biliyoruz ki bir indie yapımcı da değiller . indie oyunların korsan alınmasına tamamen karşıyım dır. ama ismi olan firmalar dan alınca da iflas etmiyorlar bence. new vegas'ın mc puanı düşük gelince parayı kesmişler vs , hoş örgümanlar güzel örnekler araştırmalar , peki toplam da ne kadar kazandıklarını da söyleyebilir misin ? :) gereksiz tartışmalar bunlar kanımca.
Uvey Mar 11, 2014 @ 12:07pm 
ilk önce uslubumuzu düzeltelim bence. lafı nerenle anlıyorsan filan hoş değil bunlar. yakışmıyor sana. eminim daha fazla potansiyele sahipsindir argüman konusun da. konuya dönecek olursak , ben herhangi bir şekil de kimseyi korsana teşvik etmiyorum , insanları korsana teşvik edicek olsam gider kendim korsan alır oynardım zaten oyunu 60$ vermek yerine. demek istediğim kısım çok masumane , eğer 60$ verecek durumunuz yoksa , korsan indirin oynayın. senin dediğini de yapsınlar sonra dan , paraları olunca orjinal de alsınlar. o kısım beni bağlamaz.
Zombified Mar 11, 2014 @ 7:55am 
lafı nerenle anlıyorsan artık. bu firmalar ea veya ubisoft çalışanları kadar zengin değiller. bu tür firmalar tek bir oyunun kötü satışları nedeniyle iflas edip birçok çalışan işsiz kalıyor. the witcher serisinin yapımcısı tüm paralarını 2. oyun için harcamışlardı ve satışları kötü olsaydı firmanın iflas edebileceğini söylemişlerdi. sen ise bunlar oyun yapımcısı olimpik havuzlu köşklerde oturuyorlar zaten oyunu korsan alıp oynaytın diyerek korsana teşvik ediyorsun insanları. neyse parası olmayan da parası olunca alıp oynasın.
Uvey Mar 11, 2014 @ 5:18am 
tamam değiller sen haklısın. ekmek arası ekmek yiyorlar . sefalet içindeler. O.o
Zombified Mar 11, 2014 @ 4:11am 
oyun yapımcıları zengin derken? oyunu yapan firma obsidian firması ve diğer yapımcılar kadar zengin bir firma değil aynı zamanda bağımsız. yani bu firma için bir oyundan zarar edilmesi kendilerini zor duruma sokar. hatta şu yapım aşamasında olan kickstarter dan gelen bağışlarla yapılan bir oyunları da mevcut. örnek vermek gerekirse fallout new vegas oyununu yaptıklarında metascore 84 de kaldığı için bethesda firmaya az para vermişti ve bu durum baya sıkıntıya sokmuştu kendilerini. kısacası oyun yapımcıları zengin falan değil.