sleepyx
Finland
 
 
No information given.
Currently Online

Recent Activity

1,008 hrs on record
last played on Dec 3
99 hrs on record
last played on Sep 5
66 hrs on record
last played on Feb 12
unlucky Oct 4 @ 11:04am 
+rep good player 100!!!
Opsking bot 0208 Feb 22 @ 6:34am 
added for trade
play.epicraft.net Feb 20 @ 8:24am 
Hello there! Welcome to my bot. I accept all skins from csgo and tf2, and will pay in bitcoin, paypal, and Paysafe Cards! Please add me to get started! - Automaticly generated from AutoComment.
pngnheh Jan 23 @ 7:20pm 
-rep wallhack
bär rönts Jan 8 @ 11:04am 
Ei vittu pakko sanoo et oon kyl kova fani! :D Katellu sun rifle pelaamista pro-peleissä aika paljo ja pakko sanoo kyllä et oot ihan saamerin HYVÄ niillä aseilla. :D Ois kiva päästä sun kanssas pelikentille, mut se ei varmaan sulle kävis? :D Ois mahtavaa jos kävisit "signaa" mun profiilin, ni voin kavereille vähän lesoilla! :D GL HF!
bär rönts Dec 30, 2016 @ 10:41am 
Moro! Sori ku kirjotan tänne, mutta kun et vastannu puhelimeen etkä viesteihi... Löyty googlesta tietoo siitä vaivasta mitä valitit. Virallinen nimi on prutitus anuses, mutta suomeksi ihan vaan kutiava perse. Ei oo vaarallista ja johtuu yleensä siitä jos ei oo pyyhkiny kunnolla. Peset ja rasvaat vaan huolella niin pitäs helpottaa. Ja aina rasvauksen jälkeen pese kädet kunnolla, koska muuten voi tulla silmätulehus, jos hierot aamulla silmiäs. Veikkaan että näin ne tulehtu viimekin kerralla... Ja nyt jos ei viikossa helpota niin voi olla myös peräpukamat, että sitten lekurille aikaa vaan. Toivotaan että tää nyt jeesii ja hyvät viikonloput !!