VACation player until 7.3.2017
Finland
 
 
No information given.
Currently Offline
Last Online 1 hrs, 34 mins ago

Recent Activity

937 hrs on record
last played on Feb 22
66 hrs on record
last played on Feb 12
98 hrs on record
last played on Jan 23
Matteo [OPSKINS] Trade Feb 22 @ 6:34am 
added for trade
SkinBot [B] | Skins⇄Money Feb 20 @ 8:24am 
Hello there! Welcome to my bot. I accept all skins from csgo and tf2, and will pay in bitcoin, paypal, and Paysafe Cards! Please add me to get started! - Automaticly generated from AutoComment.
MVPНаследник Jan 23 @ 7:20pm 
-rep wallhack
Ei vittu pakko sanoo et oon kyl kova fani! :D Katellu sun rifle pelaamista pro-peleissä aika paljo ja pakko sanoo kyllä et oot ihan saamerin HYVÄ niillä aseilla. :D Ois kiva päästä sun kanssas pelikentille, mut se ei varmaan sulle kävis? :D Ois mahtavaa jos kävisit "signaa" mun profiilin, ni voin kavereille vähän lesoilla! :D GL HF!
rönttö♞( ͡° ͜ʖ ͡°) Dec 30, 2016 @ 10:41am 
Moro! Sori ku kirjotan tänne, mutta kun et vastannu puhelimeen etkä viesteihi... Löyty googlesta tietoo siitä vaivasta mitä valitit. Virallinen nimi on prutitus anuses, mutta suomeksi ihan vaan kutiava perse. Ei oo vaarallista ja johtuu yleensä siitä jos ei oo pyyhkiny kunnolla. Peset ja rasvaat vaan huolella niin pitäs helpottaa. Ja aina rasvauksen jälkeen pese kädet kunnolla, koska muuten voi tulla silmätulehus, jos hierot aamulla silmiäs. Veikkaan että näin ne tulehtu viimekin kerralla... Ja nyt jos ei viikossa helpota niin voi olla myös peräpukamat, että sitten lekurille aikaa vaan. Toivotaan että tää nyt jeesii ja hyvät viikonloput !!
twitch.tv/zamojskibiceps Dec 15, 2016 @ 12:56pm 
report