1
Products
reviewed
0
Products
in account

Recent reviews by #Phoenix

Showing 1-1 of 1 entries
13 people found this review helpful
29.9 hrs on record (18.1 hrs at review time)
Portal – фанатський мод на Half-life.Valve працювали над 2-ю частиною понад 4 роки,як на мене цей час вони потратили на створення справжнього шедевру.
Що ж таке портал?Це чудова головоломка від першого лиця,з досить простим геймплеєм,цікавою історією та жартами про “тортик”.

Геймплей гри полягає в створені 2 порталів за допомогою яких , можна швидко проходити і проносити предмети.Крім цього важливим нововедення є гелі ,які можна використвувати в різних ситуаціях(наприклад,за допомогою одного можна швидко розганятися,а іншого високо стрибати,і т.д.).

Головною перевагою 2-ї частини є мультиплеєр на двох,де ви керуєте двома роботами(лабораторними мишами),які тестують нові лабораторії.Ви і ваш напарник створюють портали,які ви використовуєте спільно.В цьому режимі головоломки набагато складніші та цікавіші,вони заставляють людину ДУМАТИ!.Також ви можете спостерігати за грою напарника і в потрібну хвилину допомогти йому.

Ще одним нововведення в грі є підтримка Майстерні(Steamworks),де Ви зможете створювати свої тестові лабораторії або скачувати вже створені іншими гравцями.

Звук і сюжет на рівні,як і в усіх іграх від Valve . Хочеться відмітити жарти ,які часто можна почути від GLaDOS.
Мінусів у грі всього декілька,які в основному зв’язані з мультиплеєром,а точніше з частими “вилітами” з гри.

Оцінка:9,5 картоплин/10.
Posted December 26, 2014.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
Showing 1-1 of 1 entries