6
Products
reviewed
697
Products
in account

Recent reviews by Laktenom

Showing 1-6 of 6 entries
No one has rated this review as helpful yet
129.5 hrs on record (89.6 hrs at review time)
Гуд
Posted November 23, 2023.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
6 people found this review helpful
1 person found this review funny
0.0 hrs on record
Мне нравится как у русни горит из-за отмены локализации на их срусском языке)
Posted April 15, 2023.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
3 people found this review helpful
1.3 hrs on record (0.6 hrs at review time)
Та сама "борда" але з покращеною графікою
Posted December 1, 2019.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
6 people found this review helpful
559.0 hrs on record (449.8 hrs at review time)
Мені немає що сказати про цю гру. Лиш те що вас очікує довгий грінд місцевої валюти, дуже високий поріг входження, вивчення карт та оперативників (і ще одне з виходом нових прийдеться вчити поновій)
Posted December 1, 2019.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
4 people found this review helpful
265.6 hrs on record (171.0 hrs at review time)
Гра про те, що групка людей які поділються на класи (вкожного класа свої особливості, вміння, стиль гри) і стараються пережити декілька хвиль та в кінці фінального боса (наразі їх 4). Задумка доволі просто, але її реалізація на дуже високому рівні. В грі багато персонажів і глибока кастомізація їх (правда не без мікротранзакцій), велика кількість зброї, система рівнів для класів із своїми особливостями. Саме найприємніше тут немає цих, вже так приївшихся, DLC (ну є одне, але воно скоріше для фанатів серії). А також Workshop (тут без коментарів). Як підсумок скажу: забавка дуж цікава, але одному в нійнемаєщо робити, тому строго з друзями.
Posted November 23, 2018. Last edited December 1, 2019.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
4 people found this review helpful
345.5 hrs on record (214.8 hrs at review time)
Гадаю прийшов час написати рецензію на дійсно величну гру. На сьогоднішній день гра жива і продовжує жити(всі лююблять зрівнювати карту з землею). Звісно деколи ви будете зустрічати тих самих гравців і не завжди зможете знайти для гри нормальний сервер, адже Вони або забиті або пусті. Хотілося би підмітити, що я заре оглядую тільки мультиплеєрну частину гри. В онлаййні є багато видів зброї: автомати, кулемети, пістолети, пістолети-кулемети, снайперські гвинтіки, дробовіки, карабіни. Що до "снайперок" і "дробашів" вони сильно відрізняються від своїх молодших братів у новіших іграх цієї серії. Відмінність в тому що "снайперки" дуже часто убивають з одного пострілу (особливо з "БП магнумом" +25% до урону). Також помітно відмінність в фізиці стрільби, тут є розброс у новіших іграх серії отдача яку треба контролювати, а тут треба робити черги, щоб влучно стріляти в ціль. Також в грі присутня техніка і вона доволі приємна в плані фізики снарядів і керування. Я отримав купу відчуттів просто їдучи кадрациклом серед центру бою, також не мало керуючи танком чи любим гвинтокрилом, яких тут декілька типів. Нажаль тут немає винищувачів, але в них і не відчувається потрібність. На рахунок балансу він тут "вилизаний" до ідеалу. Тобто тут можно тащити на любій зброї яка тільки вам подобається. Але тут все ж таки є проблема ДУЖЕ часто команди дуже різні, тобто одна дуже сильна, а друга "тима раків" яка ще й згодом починає через вихідь просто вбивати своїх. також те що ти не можеш визначити справжній скіл гравця навіть по рангу(лвл), бо є серваки з х15 до досіду (лвл). Нарахунок чітерів я за весь час (я грав тільки в онлайн) я зустрів чітера тільки 1 РАЗ.
В підсумку хотілося сказати. Це дійсно унікальна гра яка дасть вам багато веселих, угарних часів разом з друзями. На рахнок чи купляти я можу сказати, що так, бо гра жива, в якісь мірі актуальна, весела, драйвова і може затягнути вас надовго.
Posted December 19, 2017.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
Showing 1-6 of 6 entries