6 people found this review helpful
Not Recommended
0.0 hrs last two weeks / 84.6 hrs on record (35.0 hrs at review time)
Posted: May 30, 2015 @ 5:35am

Ez alapvetően egy jó játék, mégsem tudom ajánlani.
Mert van benne egy olyan bug, ami nem csak idegesítő, hanem gyakorlatilag lehetetlenné teszi a végigjátszást. Ez az űrcsatás részeknél jeneltkezik, amikor Sith vadászok támadnak az Ebon Hawkra. Nem tudom, hogy a hiba csak a Windows 8.1-et érinti-e, de ezen a ponto nem is érdekel. Ezek az űrcsaták két módon tudnak betöltődni. Vagy csak egy kásás szart látni és csak a szerencsén múlik, meg lehet e csinálni, vagy szart sem. Közben nem megy a gyors mentés vagy betöltés, nem lehet átlépni a videókat (az előre renderelteket igen, a játék motorjával készülteket nem). Ráadásul ezek a részek nem tesztek hozzá semmit a történethez, XP-t sem adnak, szóval teljesen fölösleges időhűzás az egész. Pláne így.

Amikor a végén a StarForge-hoz kellett menni és egy órán át töltögettem újra, mert nem bírt normálisan betöltődni ez a vacak, ott lett belőle elegem, Be sem fejeztem a játékot.

Pedig egyébként jó volna. Majdnem olyan jó, mint a második rész. A többi kisebb bug mellett el lehet menni, mint például bekapcsolt fűnél a karakterek nyakig képesek elmerülni a földben, az AI útkeresése borzalmas, a csapattársak az utadba állnak, elakadnak, te is elakadsz bennük vagy csak simán elakadsz a semmiben. Ezek könnyen kezelhetők a fű kikapcsolásával, vagy egy gyorsmentés+betöltéssel.
Was this review helpful? Yes No Funny Award
1 Comments
#JASON Oct 5, 2016 @ 10:58am 
Na ez legalább becsülendő hogy legalább ennyi időt belefeccöltél a játékba és ígyis lehúzód! Nem sértésból mondom mert sok igazság van abba amit mondasz én csak arra utalok hogy sok ember még csak 1 órát se játszott vele és negatív kritikát ír a játékról!