95 people found this review helpful
1 person found this review funny
Recommended
0.0 hrs last two weeks / 10.6 hrs on record (5.9 hrs at review time)
Posted: Feb 19, 2014 @ 12:12am

Skvělá hra, která mixuje Knights of Merchants, Sim City a Age of Empire bez boje. U mobilních her z Nokie něco jako Townsman. Příjemná muzika, hezká grafika, skvělé ovladání. Uvidím, kam se časem dostanu. Zatím super !
Was this review helpful? Yes No Funny Award
3 Comments
Darth Vader Jun 10, 2014 @ 6:15pm 
Knights and Merchants si hrál možná tak půl hodiny nebo si hru vůbec nepamatuješ. Age of Empires? Tak k tomu to má opravdu hodně blízko... SimCity? Tak možná těma "otravnejma" tabulkama, které nejsou u této hry dvakrát přehledné. Hra je fajn do té chvíle, než začne nudit 6/10 a víc ani ťuk. Chápu že budovatelských strategií je jako šafrénu, ale i přesto že to dělal jeden člověk(s velkým otazníkem), tak je hra prostě nudná. Ano měl jsem možnost jí několik hodin vyzkoušet a to kouzlo o kterém se tak píše na mě bohužel nedolehlo. K muzice bez komentáře...je taková strohá, grafika je podprůměr, ovládání je standardní. Ano je to ukázka toho, kam by to mohlo směřovat a na pokračování se celkem těším(snad to bude lepší). O náročnosti raději ani slovo...AI ve hře moc rozumu nepobrala a některé výjevy mi hnuly žlučí.
Pogy Mar 28, 2014 @ 12:01am 
Skontroluj či máš DirectX kompatibilnú kartu ja som mal podobný problém
SCH1M4 Feb 24, 2014 @ 11:14am 
ahoj prosím tě nemohl bys mi s něčím poradit ???? ( když hru spustím tak mi uprostřed loadingu spadne nevíš čim by to mohlo ýt ???)