Thomas
Kovács Tamás   Szekesfehervar, Fejer, Hungary
 
 
My current avatar is made by me.
My current profile background:
http://steamcommunity.com/market/listings/753/217690-Periasc
More info in the box below.
Currently Offline
Last Online 17 hrs, 25 mins ago
INFORMÁCIÓK! / INFORMATION!
Elutasítok minden olyan barátfelkérést vagy csoport meghívást amiről nem tudtam előre.
Mielőtt felvennél, írj egy megjegyzést a profilomra, hogy miért akarsz felvenni! Máskülönben el lesz utasítva a barátfelkérésed. Ha törlöm a megjegyzésed és a felkérést is elutasítom akkor az azt jelenti, hogy: "a válasz nem" vagy "nem érdekel" vagy "hagyj békén" és így tovább...
Ha elindítok egy játékot vagy már játékban vagyok és rám írsz akkor lehet, hogy nem fogok visszaírni!
A csereajánlat linkemet használd ha nem vagyunk barátok de szeretnél cserélni velem.
Csereajánlat linkem:
http://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=52209261&token=sXZwDDYf

In English:
I'm ignoring random friend and group invites.
Before adding me, write a comment on my profile, explaining why you'd like to add me because your invite will be ignored otherwise! If I delete your comment and ignore your invite, it means: "the answer is no" or "I don't care" or "leave me alone" and so on...
When I start a game or already playing one and you message me, I may not message back.
Use my trade offer link if you are not my friend but you'd like to trade.
My Trade Offer link:
http://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=52209261&token=sXZwDDYf


"Amikor unatkozom, alig bírom megállni, hogy ne költsem el a pénzem."
Artwork Showcase
Discord szerver magyaroknak: 34DC7PD
Items Up For Trade
5,565
Items Owned
4,462
Trades Made
5,612
Market Transactions
Highly recommend using this link: http://www.steamtradematcher.com/quickmatch/ThomasSmith to compare our cards.
Trade offers must be 1 of my duplicate card for 1 of your (duplicate (if you want)) card from the same set. Same goes for backgrounds and emoticons.
All my foil cards are up for trade. I accept cards from the normal set of the foil card in exchange.
My Trade Offer link:
http://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=52209261&token=sXZwDDYf
Review Showcase
[h1]A Steam Kontroller...[/h1]
...trackpad-jei simításkor kerregnek és egy nagyon kicsit rezegnek is. Ez az érintési visszajelzés. De ez kikapcsolható vagy három állás között megszabható az erőssége. (haptic feedback).
...( X ), ( Y ), ( A ), ( B ) gombjai hamar megszokható helyen helyezkednek el. Ha ez az első kontrollered akkor rögtön ráérzel, de ha már volt például Xbox 360 kontrollered akkor majd megszokod elég hamar.
...analóg karja precíz és jól döntögethető.
...alsó ravaszai kb. 0.5-1cm-es benyomhatósággal kezdődik majd egy kattanással végződik, ami nagyon jó érzés.
...[ RB ], [ LB ] gombjait sokkal nagyobb erővel kell megnyomni, mint az Xbox 360 kontrollernél.
...konfigurálhatóságát mostanra (2016.11.30) olyan szintre emelték, hogy minden kontrollert a piacon simán leköröz. Nem kezdem el sorolni mert túl hosszú lenne akkor a review.
...-en beállítható be- és kikapcsolás hangeffekt. (A kontrollerben nincsenek hangszórók, a hangokat kicsi motorok rezgése adja ki. Ezt hívják haptic feedback-nek.)
...-nek vannak rezgés emuláció módjai. Ezeket a játékfejlesztő dönti el, hogy támogatja-e.

[h1]Nekem van már pár éve egy Xbox 360 kontrollerem és azzal összehasonlítva...[/h1]
... súlyra kb. egyforma súlyúak de a Steam Kontroller könnyebb.
... szélességre és hosszúságra egyforma de vastagságra a Steam Kontroller vastagabb.
... fogásra teljesen másképp áll kézre. Minden megszokás kérdése.
... a gombkiosztás ( X ), ( Y ), ( A ), ( B ) kiosztás, úgy mint a Xbox 360 kontrolleren, viszont nem ezek a gombok vannak a kontroller kényelmi pontján hanem az egyik trackpad amitől pontosabban tudod használni.
... a Steam Kontroller játékon kívül elég jól helyettesíti az egeret, kényelmesen lehet vele böngészni a netet megfelelő beállítással.
... nekem a Steam Kontroller analóg karja sokkal precízebb mint az Xbox 360-é. Mivel a 360 analóg karjainak nagyobb a holtjátéka és érzéketlenebb/merevebb a Steam Kontrollernek nincs akkora holtjátéka viszont sokkal érzékenyebb, lágyabban indul útnak.
... a Steam Kontroller sokkal mutatósabb.

[h1]Élménybeszámolók:[/h1]
2015.11.10.:
Az első benyomás a kontrollerrel és a Rocket League-ben eltöltött idő is kiváló volt. Játékon kívül is kényelmesen használom.

2015.11.13.:
Ma átjött egy barátom aki nagyon kritikus elektronikai cikkek terén (legyen az mobil, PC alkatrész vagy kenyérpirító.), hogy szemügyre vegye a Steam Kontrollert és ahogy megfogta, nyomogatta, próbálgatta, egyből meggyőzte a dolog és úgy döntött vesz egyet. Azért mondom ezt el mert úgy mint sokan mások, ő is tartott az eszköztől. De én azt mondom nincs mitől tartani a Steam Kontroller megéri az árát. (Nekem úgy meg főleg megérte, hogy ingyen Rocket League-t és Portal 2-t adtak az előrendelőknek. Gyakorlatilag az eredeti árán vettem meg [54,99€] a kontrollert. Mivel így vagy úgy megvettem volna a Rocket League-et is de így egybe egyszerűen tökéletes vásárlás volt.)

2015.12.11.:
Hihetetlen de egyre jobban szeretem a kontrollerem és az a frissítés ami ki fog jönni 15-én, csak rátesz egy lapáttal! http://store.steampowered.com/controller/update/dec15 Bekerül egy általam már nagyon várt funkció amit nem is tudtam, hogy be fognak tenni. Olyan mintha olvastak volna a gondolataimban, hogy ez milyen jó lenne. Na de a funkció.. "Bring up the On-screen Keyboard whenever you want to enter some text." a "Home Theater PCs" résznél. Ráadásul a képen a Reddit van! A kedvenc oldalam! Azon belül is az egyik kedvenc subreddit-em, a /r/tf2-vel. Tehát a funkció az az, hogy bárhol előhozhatod majd a Steam-es képernyő billentyűzetet, amit eddig csak a Steam Big Picture-be lehetett. Ez egyszerűen király! Most már le se kell tennem a kontrollert ha valamit be akarok gépelni! De csak akkor jön elő ha a Big Picture mód a tálcára van minimalizálva. (legalábbis ezt olvastam reddit-en)
És tudom, hogy éssel nem kezdünk mondatot de ez csak az egyik nagyszerű funkció amit betesznek, szóval hajrá Steam Kontroller!

2015.12.16.:
Megjegyzem mióta megvan, (2015.11.10) még mindig 100% a töltöttsége. Pedig voltak napok amikor órákat játszottam vele!

Ha minden igaz amikor megkapod az eszközt, akkor érdemes elindítani a Steam-et Big Picture Mode-ba mert firmware-t fog frissíteni a kontroller.

Fogom még módosítani ezt az értékelést ahogy használgatom a kontrollert játékokban és játékon kívül. Több infóért a megjegyzéseket is elolvashatod itt, az értékelés alatt. Ha bármi kérdésed van a kontrollerrel kapcsolatba, akkor azt itt az értékelés alatt vagy a Steam profilomon http://steamcommunity.com/id/ThomasSmith/ tedd fel.
Favorite Group
Steam Client Beta - Public Group
Steam Client Beta Group
199,428
Members
16,392
In-Game
51,368
Online
1
In Chat
Favorite Game

Recent Activity

68 hrs on record
last played on Jan 15
38 hrs on record
last played on Jan 13
471 hrs on record
last played on Jan 13
< >
Comments
Thomas Oct 13, 2015 @ 6:07am 
Minden +rep és hasonló megjegyzés törölve lesz.
AciD Nov 9, 2012 @ 8:04am 
o/
greuben ♥ 💕 Sep 30, 2012 @ 11:31am