Steam-guider
Spillerskapte manualer & referanser
573,141
Guider skapt
Hva er Steam-guider?
Steam-guider er referanser for spill og programvare som er skapt av spillere,laget av andre medlemmer av Steam-samfunnet. Uansett om du sitter fast på en spesiell gåte eller om du leter etter alle de skjulte hemmelighetene i et brett, er det nok en guide som kan hjelpe deg. Hvis det ikke er det, prøv å lage en selv for å hjelpe andre.
Bla etter kategorier som er populære for det spillet
Ranger og favorittmarker guider for å hjelpe andre finne god hjelp
Guider kan inneholde bilder, filmer, tekst, tabeller, osv.
Noen eksempler på topprangerte guider:
Borderlands 2
Active SHiFT codes (Golden Keys)
PAYDAY 2
Gage Mod Courier Pack Guide (Weekly Updates)
Grand Theft Auto V
Cinematic Screenshots
av Leyla
Warframe
Updated Resource Farming Guide
Cities: Skylines
HOW TO TRAFFIC
av Soushi
Fallout 3 - Game of the Year Edition
ULTIMATE Fallout 3 Setup & Mod guide Windows 10, 8 & 7
av BenWah
Hvor finner jeg Steam-guider?
Du kan finne guider i Steam-overlegget eller i enhver samfunnssentral.Du kan enkelt finne en guide for ethvert spill du spiller på Steam: Bare åpne Steam-overlegget mens du spiller et spill (standarden er å trykke Shift + Tab). I overlegget vil du se en seksjon dedikert til de høyest vurderte guidene eller de du har nylig har sett på eller markert som favoritt. Du kan enkelt se etter flere, eller åpne en nylig guide direkte derfra, uten å forlate spillet ditt.

Eller, du kan finne guider gjennom Steam-samfunnet ved å besøke hvilken som helst Samfunnsportal og trykke på "Guider"-fanen.
Åpne i spill:
Som standard trykker du ‘Shift + Tab’ for å åpne Steam-overlegget
Åpne i Steam-samfunnet:
Gå til hvilken som helst samfunnssentral og trykk på "guider"-skillearket
Hvordan lager jeg en guide?
Du kan skape en guide fra hvilken som helst samfunnssentral.Bare gå til samfunnssentralen for ethvert spill eller enhver programvare på Steam og klikk på "Guider"-fanen i den sentralen. Da vil du se en "Opprett en guide"-knapp i den høyre kolonnen.

Komme i gang
Organiser guiden din
Sett opp en innholdsfortegnelse for å organisere din guide på en måte som er fornuftig for spillet, og den type guide du lager.
Legg til bilder, skjermbilder, videoer, tabeller, og tekst
Du kan laste opp bilder for å sette inn, eller bruke skjermbilder du allerede har lastet opp på Steam-samfunnet. Sett inn YouTube-filmer, lag tabeller og formater din tekst for å best passe din guide.
Publiser til verden
Så fort du er ferdig med å skape dine guide, kan du publisere den for å gjøre den tilgjengelig for alle i Steam-samfunnet.