Οδηγοί Steam
Οδηγίες χρήσης παικτών και αναφορές
0
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ
Τι είναι οι οδηγοί Steam;
Οι οδηγοί Steam για παιχνίδια και λογισμικό, δημιουργούνται από μέλη της κοινότητας του Steam. Αν έχετε κολλήσει σε μια πίστα ή ψάχνετε να βρείτε όλα τα κρυμμένα μυστικά, σίγουρα θα υπάρχει ένας οδηγός να σας βοηθήσει. Και να δεν υπάρχει, δοκιμάστε και δημιουργήστε έναν μόνοι σας για να βοηθήσετε άλλους.
Περιήγηση ανά κατηγορίες που είναι δημοφιλείς για αυτό το παιχνίδι
Βαθμολογήστε οδηγούς για να συμβάλλετε στην ανάδειξη καλής βοήθειας
Οι οδηγοί μπορούν να περιέχουν εικόνες, βίντεο, κείμενο, πίνακες και άλλα.
Μερικά παραδείγματα κορυφαίων οδηγών:
Πού βρίσκω οδηγούς Steam;
Μπορείτε να βρείτε οδηγούς στην επικάλυψη του Steam ή σε οποιοδήποτε κέντρο κοινότητας. Μπορείτε εύκολα να βρείτε οδηγούς για οποιοδήποτε παιχνίδι που παίζετε στο Steam: Απλώς ανοίξτε την επικάλυψη του Steam (προεπιλεγμένα πλήκτρα: Shift + Tab). Στην επικάλυψη, θα δείτε ένα τμήμα αφιερωμένο στους καλύτερα βαθμολογημένους οδηγούς ή όποιον είδατε πρόσφατα ή έχετε ορίσει ως αγαπημένο. Μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε σε περισσότερα ή να ανοίξετε έναν πρόσφατο οδηγό κατευθείαν από εκεί. Κι όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να αφήσετε το παιχνίδι σας.

Ή μπορείτε να βρείτε οδηγούς στην κοινότητα του Steam στο κέντρο κοινότητας στην καρτέλα «Οδηγοί».
Άνοιγμα σε παιχνίδι:
Από προεπιλογή, πατήστε ‘Shift + Tab’ για να ανοίξετε την επικάλυψη Steam
Άνοιγμα στην κοινότητα Steam:
Περιηγηθείτε σε οποιοδήποτε κέντρο κοινότητας και πατήστε την καρτέλα «Οδηγοί»
Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν οδηγό;
Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν οδηγό από οποιοδήποτε κέντρο κοινότητας. Απλά περιηγηθείτε στο κέντρο κοινότητας για όποιο παιχνίδι ή λογισμικό χρησιμοποιείτε στο Steam και πατήστε την καρτέλα «Οδηγοί». Έπειτα θα δείτε το κουμπί «Δημιουργία οδηγού» στη δεξιά στήλη.

Ξεκινώντας
Οργάνωση του οδηγού σας
Ρυθμίστε ένα πίνακα περιεχομένων για να οργανώσετε τον οδηγό σας με οποιοδήποτε τρόπο θα μπορούσε να έχει νόημα για το παιχνίδι και τον τύπο του οδηγού που δημιουργείτε.
Προσθήκη εικόνων, φωτογραφιών, βίντεο, πινάκων και κειμένου
Μπορείτε να μεταφορτώσετε εικόνες ή να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες που έχετε δημοσιεύσει ήδη στην κοινότητα του Steam. Μπορείτε επίσης να εισάγετε βίντεο YouTube, να δημιουργήσετε πίνακες και να διαμορφώσετε το κείμενο σας για τις ανάγκες του οδηγού σας.
Δημοσίευση στον κόσμο
Μόλις ολοκληρώσετε τον οδηγό σας, δημοσιεύστε τον για να γίνει άμεσα διαθέσιμος σε όλους στην κοινότητα του Steam.