Steam-gidsen
Door spelers gemaakte handleidingen en referenties
590,070
Gemaakte gidsen
Wat zijn Steam-gidsen?
Steam-gidsen zijn door spelers gemaakte referenties voor games en software, gemaakt door medeleden van de Steam Community. Of je nou vastzit bij een bepaalde puzzel of alle verborgen geheimen in een level probeert te vinden, er is waarschijnlijk een gids om je er doorheen te helpen. En als die er niet is, probeer er dan zelf een te maken om anderen te helpen.
Blader op categorieën die populair zijn voor dat spel
Beoordeel en voeg gidsen toe aan je favorieten, om anderen goede hulp te laten vinden
Gidsen kunnen afbeeldingen, video's, tekst, tabellen, etc. bevatten
Wat voorbeelden van goed beoordeelde gidsen:
Borderlands 2
Active SHiFT codes (Golden Keys)
PAYDAY 2
Gage Mod Courier Pack Guide (Weekly Updates)
Grand Theft Auto V
Cinematic Screenshots
door Leyla
Warframe
Updated Resource Farming Guide
Cities: Skylines
The Beginner's Guide to Traffic
Fallout 3 - Game of the Year Edition
ULTIMATE Fallout 3 Setup & Mod guide Windows 10, 8 & 7
door BenWah
Waar vind ik Steam-gidsen?
Je kunt gidsen vinden via de Steam-overlay of vanuit elke communityhub.Je kunt gemakkelijk gidsen vinden voor elk spel dat je speelt op Steam. Open gewoon de Steam-overlay tijdens het spelen (de standaardcombinatie is Shift + Tab). In de overlay zie je een sectie met de meest gewaardeerde gidsen, gidsen die je onlangs hebt bekeken en je favoriete gidsen. Vanuit de overlay kun je ook meer gidsen zoeken of een recente gids meteen openen, zonder dat je je spel uit hoeft!

Je kunt ook gidsen vinden via de Steam Community door een Communityhub te bezoeken en op het tabblad "Gidsen" te klikken.
Openen tijdens het spelen:
Standaard kun je op ‘Shift + Tab’ drukken om de Steam Overlay te openen
In de Steam Community openen:
Ga naar een Community Hub en klik op het tabblad "Gidsen"
Hoe maak ik een gids?
Je kunt een gids maken vanuit elke Communityhub. Navigeer simpelweg naar de Communityhub voor het spel of de software die je gebruikt op Steam en klik op het tabblad "Gidsen" in de betreffende Hub. Daar vind je aan de rechterzijde een knop "Gids maken".

Om te beginnen
Je gids organiseren
Maak gebruik van een inhoudsopgave om je gids te organiseren in de beste manier voor het spel en het type gids dat je maakt.
Afbeeldingen, screenshots, video's, tabellen en tekst toevoegen
Je kunt plaatjes uploaden om toe te voegen of screenshots gebruiken die je al gepubliceerd hebt op de Steam Community. Voeg YouTube-video's toe, maak tabellen, en maak gebruik van een indeling voor je tekst die het beste bij je gids past.
Publiceren voor de wereld
Wanneer je klaar bent met het maken van de gids, kun je deze publiceren om deze direct beschikbaar te maken voor iedereen in de Steam Community.