Ръководства в Steam
Наръчници и препратки от играчи
526,911
Създадени ръководства
Какво са Steam ръководствата?
Ръководствата в Steam са препоръки за игри и софтуер, са създадени от членовете на Steam общността. Независимо дали сте заседнали на определен пъзел или искате да намерите всички скрити тайни в ниво, вероятно има ръководство, което да Ви помогне с това. А ако няма, опитайте сами да създадете такова, за да помогнете на другите.
Преглед по категории, които са популярни за тази игра
Оценявайте и добавяйте в любими ръководства, за да помогнете на другите да намерят добра помощ
Ръководствата могат да съдържат изображения, видеа, текстове, таблици и т.н.
Няколко примера за високо оценени ръководства:
The Long Dark
Detailed Region Maps - The Long Dark
Grand Theft Auto V
Cinematic Screenshots
от Leyla
Warframe
Updated Resource Farming Guide [STARCHART 3.0]
Cities: Skylines
HOW TO TRAFFIC
от Soushi
Fallout 3 - Game of the Year Edition
ULTIMATE Fallout 3 Setup & Mod guide Windows 10, 8 & 7
от BenWah
LYNE
LYNE - Picture Walkthrough [Image Heavy]
от Jepp
Къде да намеря Steam ръководствата?
Можете да намерите ръководствата чрез достъпа от Steam слоя или във всеки обществен център.Можете лесно да намерите ръководства от играта, която сте в Steam: Просто отворете Steam слоя, докато играете (по подразбиране това е Shift + Tab). Там ще видите раздел, посветен на най-високо оценените ръководства или такива, които наскоро сте разглеждали или маркирани като любими. Лесно можете да прегледате за още или да отворите скорошно ръководство от там, без да трябва да напускате играта.

Или можете да намерите ръководствата чрез Steam общността като посетите всеки обществен център и кликнете върху раздела „Ръководства“.
Отваряне в игра:
По подразбиране, при натискане на „Shift + Tab“ се отваря Steam слоя
Отваряне в Steam общността:
Отидете във всеки обществен център и кликнете върху раздела „Ръководства“
Как да създам ръководство?
Може да създадете ръководство от всеки обществен център.Просто отидете в обществения център, за която и да е игра или софтуер, който използвате в Steam и кликнете върху раздела „Ръководства“. След това ще видите бутона „Създавате на ръководство“ в дясната колона.

Как да започнете
Организиране на ръководството
Създайте таблица на съдържанието, за да организирате ръководството си, така че да има смисъл за играта и типа ръководство, което създавате.
Добавете изображения, видеа, таблици и текст
Може да качвате изображения или да използвате снимките, които вече сте публикували в Steam общността. Вмъквайте видеа от YouTube, създавайте таблици и оформяйте текста така, както е най-добре за ръководството Ви.
Публикуване пред света
Веднъж щом приключите със създаването на Вашето ръководство, публикувайте, за да го направите моментално налично за всеки в Steam общността.