STEAM GROUP
Pelikaista Pelikaista |
STEAM GROUP
Pelikaista Pelikaista |
31
IN-GAME
137
ONLINE
Founded
February 5, 2014
Language
Finnish
Location
Finland 
ABOUT Pelikaista

Pelikaista.fi

Etsitkö täysi-ikäistä, mutta hauskaa peliseuraa?

Pelikaista on pääsääntöisesti täysi-ikäisille suomalaisille PC pelaajille suunnattu peliyhteisö ja pelaamme rennolla asenteella sekä pelaamisen ilosta. Meille tärkeintä on tiimityö ja mukava peliseura.

Meillä ei varsinaisesti ole mitään tiettyä ikärajaa, mutta vanhusparkojen korvien säästämiseksi toivoisimme myös uusilta jäseniltä hieman matalempaa ääntä tai ainakin jokseenkin aikuismaista käytöstä. Yhteisömme ikä-jakauma on tällä hetkellä 13-60, mutta suurin osa aktiivijäsenistämme taitaa olla päälle parikymppisiä.

Peliporukkamme sykkivänä ytimenä toimii TeamSpeak3 äänipalvelin ja pelikaista.fi sivusto sekä tietenkin myös foorumi.

Sivustolla on mahdollisuus lueskella vaihtelevaan tahtiin ilmestyviä peliaiheisia uutisia, arvosteluita sekä vilkuilla linkitettyjä esittely videoita uusimmista peleistä. Lisäksi meillä on myös foorumi, jonka tarkoituksena on tutustuttaa pelikaistan jäseniä toisiinsa ja pitää heidät tietoisina yhteisön tapahtumista, kilpailuista tai pelipalveliemme tämänhetkisestä tilasta.

Pelikaista.fi ei toistaseksi ole mikään aktiivisin sivusto, mutta yritämme kehittää toimintaamme parhaamme mukaan ja tuoda mukana uusia ominaisuuksia mistä on jäsenille oikeasti hyötyä, joten pienikin palaute tai avustus on erittäin tärkeää. Ylläpidämme sivustoa ja muita palveluitamme harrastepohjalta.

Tarkoituksemme on tarjota pelaajille mukavan pelikokemuksen lisäksi paikan missä klaanit ja yksittäiset pelaajat kohtaavat. Voit luoda omia uusia tiimejä tai hakea pelaajia jo olemassa oleviin klaaneihin tämän ryhmän keskustelualueen kautta. Pystymme tarjoamaan näille ryhmille omia kanavia Pelikaistan TeamSpeak3 palvelimelta. Myös striimaajat saavat oman kanavan ja halutessaan myös grafiikkaa Twitch-kanavalleen.

Yhteisön jäseneksi pääset helposti, liity vain tähän steam ryhmään. Joihinkin Pelikaistan klaaneihin on kuitenkin tehtävä erillinen hakemus foorumilla[keskustelu.pelikaista.fi].

TeamSpeak3 palvelimelle voi yhdistää osoitteella: ts.pelikaista.fi.

Pelipalvelimet:
Ark:Survival Evolved servuja meillä on kaksi, PVE ja PVP. Lisäksi meillä on myös Rust sekä Reign of Kings pelipalvelin. Tarkempaa tietoa löytyy foorumilta ja tämän ryhmän keskustelualueelta.

Jos jäi kysyttävää ota yhteyttä http://m.me/pelikaista tai jätä viestiä foorumille!
POPULAR DISCUSSIONS
VIEW ALL (55)
RECENT ANNOUNCEMENTS
Rising Storm 2: Vietnam serveri avattiin 1.6.2017
Pelikaista on nyt 3 vuotta!
Se on kuulkaas nyt niin, että tällä päivämäärällä (3.2.2017) Pelikaista on kerennyt kasvaa jo kolmivuotiaaksi! Kiitos kaikille jäsenille, kirjoittajille ja ylläpito tiimille, kun olette olleet mukana toiminnassa ja tukemassa, aina kun on ollut tarvetta uusille hankinnoille!

Vuoden aikana yhteisössämme on tapahtunut melko suuria muutoksia ja joitain pienempiäkin, mainittavimmat muutokset tulevat tässä:

Pelikaistan Keskustelualueet otettiin julkiseen käyttöön 7. toukokuuta.

Käyttäjiä foorumilla on nyt lähemmäs 500 kappaletta.
Kuukausittain yli 200 kirjautunutta käyttäjää.
Viestejä yhteensä yli 4 800 ja keskusteluita lähes 600.
fi sivuston ulkoasu koki suuren muutoksen.
Saimme mukaan uusia kirjoittajia/sisällön tuottajia.
Käyttäjämäärät & aktiivisuus nousivat myös TeamSpeak3 palvelimellamme!

Päivittäin ainakin 50-100 käyttäjää
Suurin käyttäjämäärä tähän mennessä n. 120.
Pelikaistan Steam-ryhmäkin kasvanut 500 käyttäjästä jo yli kahdeksaansataan jäseneen!

Aktiivisuuden noususta saamme kiittää Kolmen World of Tanks -klaanin yhteenliittymää (FF-TB, AIRO ja METAL), joka siirtyi käyttämään Pelikaista peliyhteisön keskustelualuetta sekä TeamSpeak3 palvelintamme viime syksynä. Yhteistyö klaanien kanssa toi suuren määrän uusia käyttäjiä ja mukavasti aktiivisuutta kumpaankin tarjoamaamme palveluun. Tämä innoitti uusien klaanien syntymistä (mm. LENO) ja kuluvan kuun ensimmäisinä päivinä mukaan uskalsi liittyä vielä pari muutakin World of Tanks -klaania (-PJ- & -PJR-). Mutta näistä tarkempaa tieota kerrotaan sitten myöhemmin.

Olemme tehneet peliyhteisömme sisällä myös hieman ns. rakenteellisia muutoksia:

Lisäsimme läpinäkyvyyttä jäsenten sekä valvojien välillä, varoitukset ja porttikiellot ovat kaikille näkyvissä/kommentoitavissa Pelikaistan Keskustelualueella.
Lisäksi muutimme varoituskäytäntöämme, häiriköintiä harrastavilla käyttäjille annetaan nyt 2 mahdollisuutta parantaa käytöstään, ennen suurempia toimenpiteitä.
TS3-käyttäjät voivat nyt myös tunnistautua itsenäisesti jäseneksi Steam ryhmän ja keskustelualueen kautta. Tästä löytyy ohjeita keskustelualueelta, sekä tietenkin Steam ryhmästä.
Pelikaistan yhteisöä johtaa nyt meikäläisen lisäksi johtokunta.
Pidämme johtokunnan ja valvojien kesken kokouksia kuukausittain, joissa päätämme yhteisön päivittäisistä, sekä pidemmän tähtäimen asioista, joita laitetaan alulle Pelikaistan keskustelualueen kautta. Tällä tavalla jokaisella jäsenellä on ainakin mahdollisuus vaikuttaa yhteisön asioihin.


Suosituimmat pelit Pelikaistalla ovat loppuvuodesta olleet: World of Tanks, Battlefield 1 sekä Rainbow Six: Siege, muutoin mieltymykset ovat pysyneet lähes samoina kuin edellisvuoden ”raportin” aikana. FPS-genre ja Selviytyminen on edelleen kova sana jäsentemme keskuudessa. Myös autopelejä ja GTA:V:sta hakataan aika ajoin. Lisäksi uusi selviytymispeli Conan Exiles, on herättänyt yhteisön jäsenissä kiinnostusta.

Suosituimmat FPS-Pelit:

Battlefield 1
Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege
Counter-Strike: Global Offensive
Peliservereitä meillä on tällä hetkellä kahteen eri peliin. Ark: Survival Evolved ja Rust. Arkkiin meillä on vstore.fi tarjoama Dinolandia (PVE) ja erikseen vuokrattu DinoArena (PVP) palvelin. Rust-palvelin Ruoste Klubi on puhdas PVP kahden viikon wipe-välillä.

Avasimme juuri toisenkin palvelimen Rust -pelin. Tämän olis tarkoitus olla osittainen PVE palvelin, eli pelaaja saa itse valita pelaako PVE/PVP:tä. Toivotaan, että porukalla kiinnostus riittää, niin voidaan pitääkin sitä yllä. Mutta katsotaan, nyt miten homma lähtee käyntiin. Itseäni kiinnostaisi suuresti avata pelipalvelin uuteen selviytymisgenren tulokkaaseen, Conan Exiles -peliin. Tutkaillaan tilannetta ja vertaillaan hintoja, jos vaikka saataisiin jotain aikaiseksi tämänkin vuoden puolella!

Hyviä pelejä ja kiitokset vielä kaikille jäsenille!

VIEW ALL (17)
STEAM CURATOR
Pelikaista reviews
"Everything between awesome co-operative games and story-driven single-player experiences. All our recommended titles are written either in english or finnish language."
Here are a few recent reviews by Pelikaista
54 Comments
Rasteri Jun 13 @ 10:16pm 
Torstaina kun sHYNEFX striimaa, arvotaan 10€ Paysafe card katsojien kesken. Arvonta suoritetaan illalla noin kello kahdeksan nurkilla. (20:00)

sHYNEFX on livenä pitki päivää ja mitä luultavammin pelailee peliä PUBG, tervetuloa seuraamaan!

http://twitch.tv/shynefx
Rasteri May 23 @ 1:14am 
Siitä katselemaan Jackin aamupäivä striimiä: https://www.twitch.tv/jackknif3d
Shariana Mar 21 @ 12:19am 
S+ modiin tullut päivitys. Päivitämme servun ihan pian. :)
♥Henna♥ Mar 21 @ 12:08am 
minkä takia ARK serveri ei oo päällä? vai onko vaan minä
Rasteri Feb 20 @ 1:06am 
Yksi (Steam Peliarvonnan #8) voittajista ei lunastanut palkintoaan määräajassa, joten arvottiin uusi!
Onnittelut GarryRage !
Rasteri Feb 3 @ 2:18pm 
120 käyttäjän raja rikottu, uusin ennätysmäärä käyttäjiä Pelikaistan TeamSpeak3 palvelimella on nyt 143!