STEAM GROUP
Parabestial Parabestial
STEAM GROUP
Parabestial Parabestial
8
IN-GAME
23
ONLINE
Founded
May 21
Language
Romanian
Location
Romania 
ABOUT Parabestial

Parabestial

COMUNITATEA PARABESTIAL şi-a început activitatea în anul 2009, la iniţiativa unui grup de câţiva pasionaţi de Counter-Strike.
Ca orice server de acest gen, a atras rapid noi jucători, majoritatea oneşti dar şi mulţi cheaterişti, lucru care a crescut pretenţiile fondatorilor cu privire la securitate, calitate şi atitudine faţă de playeri, astfel că s-a adaugat un forum ce ofera o gama variata de subiecte şi au fost îmbunătaţite conexiunea, securitatea serverului, regulile şi criteriile de selecţie a administratorilor, toate în ideea de a menţine o atmosferă civilizată pe server, de a asigura un joc curat, fără coduri, limbaj trivial, jigniri sau abuzuri din partea adminilor.
Cs.PaRaBeStiaL.Ro înseamna în primul rând: respect, prieteni, armonie, competiţie, socializare..... altfel spus: o familie !!!
Dacă iubeşti jocul de Couner-Strike în forma lui curată, dacă ai un limbaj decent şi dacă doreşti să te relaxezi liniştit la un frag-două, atunci eşti binevenit în comunitatea noastră, dar, în caz contrar, te sfătuim să ne eviţi, pentru că nu suportăm pe cei ce joacă necinstit, pe cei cu limbajul obscen.
Respectă şi-ţi garantăm ca vei fi respectat !!!
În fond şi la urma urmei, CStrike e doar un joc, să-l tratam ca atare!!!!!!

►Connect CsGo.Parabestial.Ro ◄
►Connect Cs.Parabestial.Ro ◄

POPULAR DISCUSSIONS
8
IN-GAME
23
ONLINE
0 IN CHAT
Enter chat room
Founded
May 21
Language
Romanian
Location
Romania