Total War: WARHAMMER

Total War: WARHAMMER

Having Issues? Please Read this first!

381 Rate up
Share
< >
439 Comments
Nathan Hoy Jr. Aug 7, 2016 @ 4:59pm 
thank but still not working
Wanda Jul 10, 2016 @ 7:23am 
is windows 10 required?
Big Dick Johnson Jun 28, 2016 @ 5:28am 
i have done all that and still nothing i will never buy another total war title thats me done
Bobsss Jun 27, 2016 @ 11:36pm 
finally a helpful comment
Noob Jun 27, 2016 @ 11:33pm 
Spec:
AMD-8150 3.60GHz
8GB Ram
Wins 7 Prof
Nvidia GTX970

My entire PC crash 15 minutes into the game doesn't what I do or setting.

Here's steps how I got my to work.

- Un-installed Total War Warhammer
- Deleted Warhammer folder "..\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Warhammer"
- Clear dust from PC (Dust inside the power supply, CPU fan, graphic card fan, etc)
- Downloaded "Driver Booster 3" free version
- Driver Booster 3 updated all the drivers from PC
- Installed Total War Warhammer
- Set Graphic to Ultra
- No crash
- Still looking good at 76 turns with Empire

Now I can play at Ultra with 40 units and no crash. Hope it'll help some of you.
stefan.geisberger Jun 22, 2016 @ 2:18am 
i just downloaded the game but i cant play it...When i start the game it stops working after a few seconds. I already tried everything to fix it, but nothing worked :( can somebody help me pls?
ﻯLAY Jun 21, 2016 @ 9:59pm 
Never had any problems with any of the other Total War games, but my NVIDIA 740M GT keeps crashing after the "quest" battles. Game is currently unplayable, pretty sad I need to buy a new computer to play this.
FIRE_AND_BLOOD Jun 18, 2016 @ 10:54am 
i just Brought the Game just now and i finish the download.. But it STOP WORKING the momment i start the Game.. Need help i spend to much for the game!..
|-|-|Alex3333|-|-| Jun 17, 2016 @ 4:36am 
Me to i have a Gtx770/I7 4770K/8 gb ram and i have a black screen after 4 sec when i enter the campain or a map... Just WTF ?
Bobsss Jun 16, 2016 @ 12:52pm 
i have a nvidia card and i never had any issues with this game, despite my pc being a spud...