Resmî Grup

Defiance

Profil _

61,874 Üye  |  2416 Oyunda  |  8,740 Çevrimiçi  |  0 Grup Sohbetinde

Herhangi bir bilgi verilmedi.



Duyurular _


Hey there Ark Hunters,

We're bringing the servers down for all environments on Thursday, October 12th at 10:00 AM PT / 1:00 PM ET / 5:00 PM GMT/UTC for an Extra Life update.

Estimated downtime is approximately 2 hours. As usual, we'll update this thread if additional time is needed.

Thanks!

-Defiance Team
4 yorumu görüntüle
8 yorumu görüntüle
5 yorumu görüntüle

Yaklaşan Etkinlikler _

Önümüzdeki 2 hafta içinde 1 etkinlik yapılacak
Tüm etkinlik zamanları otomatik olarak yerel saatinizde gösterilmektedir.

Tüm etkinlikler