Grupa oficjalna

Defiance

Profil _

61,881 Członków  |  3983 W grze  |  12,363 Online  |  0 Na czacie grupy

Nie podano informacji.



Ogłoszenia _


Hey there Ark Hunters,

We're bringing the servers down for all environments on Thursday, October 12th at 10:00 AM PT / 1:00 PM ET / 5:00 PM GMT/UTC for an Extra Life update.

Estimated downtime is approximately 2 hours. As usual, we'll update this thread if additional time is needed.

Thanks!

-Defiance Team
Zobacz wszystkie komentarze (4)
Zobacz wszystkie komentarze (8)
Zobacz wszystkie komentarze (5)

Nadchodzące wydarzenia _

1 wydarzenie w ciągu 2 następnych tygodni
Wszystkie godziny są wyświetlane z automatycznym uwzględnieniem twojej strefy czasowej

Wyświetl wszystkie wydarzenia