MS-DOS 6.22 Feb 4, 2013 @ 12:16pm
Issue with quoting posts
Is this just a problem on my end, or are others experiencing an issue when you attempt to quote someone else? Thank you in advance.
Showing 1-15 of 15 comments
< >
DarkCrystalMethod Feb 4, 2013 @ 12:21pm 
Originally posted by Trigger Happy:
Is this just a problem on my end, or are others experiencing an issue when you attempt to quote someone else? Thank you in advance.
Click the arrow button (very faint, next to the flag button) that only shows itself when you hover over a thread with your mouse.
MS-DOS 6.22 Feb 4, 2013 @ 12:22pm 
lol, i know how to quote.

you don't get what I'm saying. It's not working right.
MS-DOS 6.22 Feb 4, 2013 @ 12:22pm 
[quote=DarkCrystalMethod;864958451702226996ends up like this, the text string for "quote" looks obviously wrong
DarkCrystalMethod Feb 4, 2013 @ 12:22pm 
Perhaps the thread you were writing in got locked or deleted. You won't know about an "unknown problem" until you save your change (and fail)
MS-DOS 6.22 Feb 4, 2013 @ 12:22pm 
[quote=DarkCrystalMethod;864958451702226996
MS-DOS 6.22 Feb 4, 2013 @ 12:23pm 
above is if I add no text of my own

[quote=DarkCrystalMethod;864958451702226996 this is if I simply add a space and type my own text, hope this clears things up
MS-DOS 6.22 Feb 4, 2013 @ 12:24pm 
[quote=DarkCrystalMethod;864958451702286299 not locked or deleted. it's ALL threads. anyone else have any input?
DarkCrystalMethod Feb 4, 2013 @ 12:24pm 
I don't usually alter stuff in the quote block. That is quite a mess. Glad it types it for me. I do wonder if you typed some other number there, would the forum correct itself or go link to the other person?
MS-DOS 6.22 Feb 4, 2013 @ 12:24pm 
look, get this straight:

I am not altering ANYTHING. At all.
Tito Shivan Feb 4, 2013 @ 1:07pm 
Originally posted by Trigger Happy:
look, get this straight:

I am not altering ANYTHING. At all.
Originally posted by DarkCrystalMethod:
I don't usually alter stuff in the quote block. That is quite a mess. Glad it types it for me. I do wonder if you typed some other number there, would the forum correct itself or go link to the other person?
Seems to work over here. Have you tested in on other browsers? Or it happens on the Steam client?
MS-DOS 6.22 Feb 4, 2013 @ 1:12pm 
IE 9. going to try Chrome.
MS-DOS 6.22 Feb 4, 2013 @ 1:15pm 
Originally posted by Tito Shivan:
Originally posted by Trigger Happy:
look, get this straight:

I am not altering ANYTHING. At all.
Originally posted by DarkCrystalMethod:
I don't usually alter stuff in the quote block. That is quite a mess. Glad it types it for me. I do wonder if you typed some other number there, would the forum correct itself or go link to the other person?
Seems to work over here. Have you tested in on other browsers? Or it happens on the Steam client?

and it works perfectly on Chrome.

figured as much. that's another strike against IE... another win for Chrome lol.

thanks all
al Feb 4, 2013 @ 3:01pm 
Originally posted by Trigger Happy:
Originally posted by Tito Shivan:

Seems to work over here. Have you tested in on other browsers? Or it happens on the Steam client?

and it works perfectly on Chrome.

figured as much. that's another strike against IE... another win for Chrome lol.

thanks all
This was due to some debugging code that got left in the forum javascript, it should be fixed now.
MS-DOS 6.22 Feb 4, 2013 @ 3:05pm 
Originally posted by al:
Originally posted by Trigger Happy:

and it works perfectly on Chrome.

figured as much. that's another strike against IE... another win for Chrome lol.

thanks all
This was due to some debugging code that got left in the forum javascript, it should be fixed now.
oh, thank you for the clarification and reply! cheers
KARR Feb 5, 2013 @ 5:22am 
I did notice yesterday, that when someone has a "]" in their username, it is picking up THAT as the closing quote option. Eg:

-quote=UserBob[magic];864958451710956171-

Would end the quote line at the end of magic. Unless this was also a part of the issue.
Showing 1-15 of 15 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Feb 4, 2013 @ 12:16pm
Posts: 15