✪POoPsIE Aug 3, 2013 @ 4:22pm
Videos Not Showing in Steam Community!!!
For 4 months now, EVERY video that is on the steam community is just a blank screen. I dont see anything, not even a play button, but I do hear the sound. Does anyone know how to fix this?
Showing 1-13 of 13 comments
< >
Adaptive Aug 3, 2013 @ 10:16pm 
I have the same problem. Even tried reinstalling Flash but nothing changed.
✪POoPsIE Aug 3, 2013 @ 10:31pm 
Originally posted by Adaptive:
I have the same problem. Even tried reinstalling Flash but nothing changed.
Here, this is a link that might help you, didn't work for me but maybe you'll get lucky.
http://www.online-tech-tips.com/mac-os-x/fix-black-screen-youtube-and-flash-videos-not-playing/
mursa.artdragons Sep 24, 2013 @ 6:18pm 
I have this problem too. Every other player works on my computer, even the demo vids in the store page, but greenlight or mod videos, nothing.
xrizen-_* Sep 25, 2013 @ 2:47am 
Same problem here.
Moysey89 Sep 25, 2013 @ 12:37pm 
Originally posted by Mothman101:
For 4 months now, EVERY video that is on the steam community is just a blank screen. I dont see anything, not even a play button, but I do hear the sound. Does anyone know how to fix this?
i have had the very smae problem for about 5 months, would love it if someone know's a fix because its really annoying me now!!
Wrrrz Sep 26, 2013 @ 2:19pm 
1
Snippy the Sergal Oct 5, 2013 @ 9:09am 
This has been a problem for a long time for me, they better straighten up their act and try to fix this.
Moysey89 Oct 5, 2013 @ 9:12am 
so i take it that nobody has found a fix for this yet?? im very surprised as the number of people suffering from it is quite high
Snippy the Sergal Oct 5, 2013 @ 9:12am 
Nope. No fix as far as I know.
Uncle Ton Oct 6, 2013 @ 12:49am 
!
∆Razmus∆ Nov 11, 2013 @ 10:28am 
I had this but i fixed it. Are you guys all using chrome on a mac?
Moysey89 Nov 11, 2013 @ 10:33am 
Originally posted by ∆BronzeEye∆:
I had this but i fixed it. Are you guys all using chrome on a mac?
no im using safari as i hate crome
Snippy the Sergal Nov 11, 2013 @ 1:05pm 
Originally posted by Moysey89:
Originally posted by ∆BronzeEye∆:
I had this but i fixed it. Are you guys all using chrome on a mac?
no im using safari as i hate crome
Same with me.
Showing 1-13 of 13 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Aug 3, 2013 @ 4:22pm
Posts: 13