bhs1 Apr 27, 2014 @ 3:12am
Unable to move units
Hello everyone,
I've just bought a new Mac and downloaded CivIV and V. When I start a game I can found a City but I can't move a unit unlessI go to automatic exploring whih is pretty useless. I assume it is something to do with the interaction between the Mac and the Game software but I can't seem to find a way to fix it. Can anyone help please?
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Teksura Apr 27, 2014 @ 3:14am 
try uninstalling the game and reinstalling it. It just sounds like you're dealing with a glitch.
bhs1 Apr 28, 2014 @ 1:56pm 
Thanks fortheadvice.

Sadly, I can't find a way to uninstall the Games .
Teksura Apr 28, 2014 @ 10:12pm 
Right click on the game in your library and select "delete local content"
Last edited by Teksura; Apr 28, 2014 @ 10:12pm
bhs1 Apr 29, 2014 @ 2:46am 
Thanks again, but that doesn't seem to work.

I have discovered that I can move units in the "Go To" mode but that's very clumsy.
SeraphSword Apr 29, 2014 @ 10:18am 
Do you know what video card you have in your Mac? It shouldn't matter unless the Mac is really old.

Are you using a mouse or trackpad? Do you have a magic mouse that isn't set to use 'right-click'?
bhs1 Apr 29, 2014 @ 10:53am 
Brilliant - Thanks.

I've set the mouse and it was that simple.

I must admit to feeling a little foolish now.

I am eternally grateful.
Ericrct Apr 29, 2014 @ 1:13pm 
Nothing to do with steam for mac. Go put it in the civ v forums.
< >
Showing 1-7 of 7 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Apr 27, 2014 @ 3:12am
Posts: 7