A játékközpontok a játékokkal kapcsolatos beszélgetések, műhely-elemek, képernyőmentések videók és hírek gyűjteményei. A közösség által készített és a hivatalos tartalom is, általatok, Steam felhasználók által értékelve.
Minden egy helyen
Mostantól az összes közösségi és hivatalos játéktartalom együtt van a játékközpontban: a képernyőmentések, videók, műhely-elemek, hírek és témák mind könnyen elérhetők.
Témák
Minden központnak van egy Témák füle, így beszélgethetsz kedvenc játékodról anélkül, hogy belemerülnél a Steam Fórumba.
A játékosok gondozásában
Az általad és a közösség tagja által a legnépszerűbbre értékelt tartalom a központ tetejére emelkedik. Így könnyen látható, mi jelenleg a legjobb és legaktívabb.
Minden játéknak van egy központja
Tekints rá úgy, mint az Áruház másik oldalára. Minden Steames játéknak van egy központja, hogy megmutassa a legújabb híreket, és hogy mi zajlik a közösségben.
A Közösség elindulása óta a Steames játékosok több mint 2,5 millió csoportot hoztak létre, összehozva barátaikat és más hasonló gondolkodású játékosokat, hogy az őket közösen érdeklő dolgokról beszélgessenek. Akár egy bizonyos játékhoz kapcsolódtak ezek a csoportok, akár csak olyan barátokból álltak, akik együtt akartak játszani, még könnyebbé tesszük ezeknek a játékosoknak, hogy megosszák és élvezzék játékélményeiket.
Új elrendezés
Az átszabott csoportelrendezéssel könnyen látható, miről is szól egy csoport, kik a tagjai, és mit csináltak mostanában. Bekerült egy csoport-áttekintés, barátbemutató, és sok más.
Csoporttémák
A legjelentősebb dolog, hogy mostantól minden csoportnak saját beszélgetőterülete lesz, nyílt és privát beszélgetéseket téve lehetővé a csoporton belül. Teljes moderátori irányítást kaptok saját csoportfórumotok fölött, lehetőséggel alfórumok létrehozására, moderátorok hozzáadására, hozzászólások törlésére stb.
Személyre szabottabb
Mostantól minden csoport büszkén sorolhatja fel kedvenc játékait, hogy mások megtalálhassák azokat. Beállíthatjátok a csoport alapértelmezett nyelvét is.
A közzétett tartalmaid is új bánásmódban részesülnek. Az összes általad készített tartalmat egy kényelmesen elérhető helyre tettük, hogy könnyebb legyen mind bemutatni, mind kezelni. Ugyanez vonatkozik minden barátodra és az általad követett emberekre is.
Képfalam
A képernyőmentés oldalnak immár lesz pár különböző nézetmódja, egy olyan új elrendezéssel, melytől legnagyszerűbb játék-pillanataid műalkotásnak látszanak majd.
Egy helyen
Akár képernyőmentést vagy visszajátszást készítesz, YouTube videóra hivatkozol, az SFM-ből teszel közzé, Műhely-elemeket töltesz fel vagy Műhely-gyűjteményt hozol létre, minden tartalmad könnyen elérhető a profilodból.
Kedvencek
Találtál egy csúcs képernyőmentést, videót, vagy műhely-elemet? Mostantól kedvencnek jelölheted ezeket, hogy később megtalálhasd, és megoszthasd őket barátaiddal.
Barátaidat kiemeltük a nagyobb közösségből, és most már mindegyiküknek saját területe van a Steamen. A Közösség immár a teljes Steam közösségről szól, és a Játékközpontok, a Steam Műhely és a Steam Zöld Út fognak ott helyet kapni. A Barátok mostantól egyszerűen csak rólad és barátaidról szól.
Új barát-aktivitás
Nézd meg, mivel foglalkoznak barátaid az új, gazdagabb látványvilágú és interaktívabb csatornában, ahol szinte minden értékelhető és kommentálható. Oszd meg véleményed, gúnyold vagy segítsd barátaidat, mentsd el a legjobb tartalmakat kedvenceid közé, és értékeld pozitívan barátaid tartalmait, hogy a játékközpontok tetejére juttasd azokat.
Állapot közzététele
Végre átjutottál azon a főellenségen? Véleményre van szükséged egy játékvásárláshoz? Tégy közzé állapotjelzést csatornádban, és címkézd fel bármelyik játékkal, hogy henceghess vele, vagy csak hogy beszélgetést kezdeményezz.
Becenevek
Mostantól becenevet adhatsz barátaidnak, hogy tudd, kik ők, még ha profilnevüket meg is változtatják.
Alább láthatsz néhányat a hozzáadott funkciók közül. Mindent elolvashatsz a frissítésekről a Közösségi-béta csoportban.
Megosztás a Steamen
Illeszd be egy Steames tartalom vagy YouTube™-videó hivatkozását az állapotodba vagy témáidba, és automatikusan megjelenik annak előképe, az alkotó neve és leírása. Közvetlenül a tartalom részleteinél is megoszthatsz.
Csoportmoderátorok
A jobb csoportkezelés lehetővé tételére a csoportok új tagsági szintet adhatnak meg: a moderátort.
Barátok által értékelt
Mostantól az összesítés mellett a tartalmadat értékelt barátaid is láthatók.
Témák keresése
Bárhol kereshetsz a Témák között.
Küldj nekünk visszajelzést tapasztalataidról.