Gamehubs zijn verzamelingen van discussie, workshopitems, screenshots, video's en nieuws voor het betreffende spel. Het bestaat zowel uit officiële inhoud als inhoud die door de community is gemaakt, die beoordeeld is door jullie, de Steam-gebruikers.
Alles op dezelfde plek
Nu staat alle door de community gemaakte en officiële gameinhoud bij elkaar in de gamehub: je kunt gemakkelijk screenshots, video's, workshopitems, nieuws en discussies vinden.
Discussies
Elke hub heeft een tabblad met discussies, zodat je gemakelijk over je favoriete games kunt praten zonder direct naar het Steam-forum te hoeven gaan.
Samengesteld door spelers
De populairste inhoud, door jou en andere leden van de community beoordeeld, verschijnt bovenaan de hub. Het is dus makkelijk om te zien wat momenteel het best en actiefst is.
Elk spel heeft een hub
Bekijk het als de andere kant van de winkel. Elk spel op Steam heeft een hub om het laatste nieuws te tonen en te laten zien wat er gaande is in de community.
Sinds het begin van De Community hebben Steam-gamers meer dan 2.5 miljoen groepen gevormd, waarmee ze hun vrienden en andere gelijkgestemde gamers samengebracht hebben om te praten over hun overeenkomende interesses. Of deze groepen nu geassocieerd waren met een bepaald spel, of zijn gemaakt door een groep vrienden die samen wilden spelen, we hebben het nog makkelijker gemaakt voor die spelers om hun game-ervaring te delen.
Nieuwe lay-out
De vernieuwde lay-out van groepen maakt het makkelijker om te zien waar een groep echt om gaat, wie er in zit en wat ze onlangs hebben uitgevoerd. We hebben een groepsoverzicht, vriendenoverzicht en meer toegevoegd.
Groepsdiscussies
Het belangrijkst is dat elke groep nu zijn eigen gebied voor discussies heeft, dat de gelegenheid geeft voor publieke en privédiscussies binnen de groep. Je krijgt complete controle als moderator over jouw groepsfora, met de mogelijkheid om subfora te maken, moderators toe te voegen, berichten te verwijderen, etc.
Gepersonaliseerder
Elke groep kan nu trots zijn favoriete games tonen, zodat anderen ze kunnen vinden. Je kunt ook de standaardtaal voor de groep instellen.
De content die je publiceert zal ook een nieuwe behandeling krijgen. We hebben alle content die je hebt gemaakt in één handige plek gestopt om het tonen en beheren makkelijker te maken. Dit geldt ook voor al je vrienden en mensen die je volgt.
Mijn afbeeldingenprikbord
De screenshotspagina zal nu een paar verschillende weergave-opties hebben, met een nieuwe layout die je beste game-momenten op een kunstwerk doen lijken.
Op één plek
Of je nu screenshots of herhalingen maakt, video's van YouTube linkt, vanuit SFM publiceert, Workshop-items upload of Workshop-verzamelingen maakt, alle content is gemakkelijk toegankelijk vanaf je profiel.
Favorieten
Een coole screenshot, video of workshop-item gevonden? Je kunt ze nu toevoegen aan je favorieten, zodat je ze later terug kunt vinden en ze met je vrienden kunt delen.
We hebben je vrienden losgekoppeld van de grotere Community, en elk van de twee heeft nu zijn eigen gebied op Steam. Community bevat nu de gehele Steam Community, en is de plek waar je gamehubs, de Steam Workshop, en Steam Greenlight kunt vinden. Vrienden gaat nu gewoonweg over jou en al je vrienden.
Nieuwe vriendenactiviteit
Bekijk wat je vrienden aan het doen zijn in de nieuwe, omgevingsrijke en meer interactieve feed waarin bijna alles te beoordelen is en op gereageerd kan worden. Deel je mening, bespot of help je vrienden, voeg de beste content toe aan je favorieten en beoordeel de content van je vrienden om het bovenaan de gamehubs te krijgen.
Een statusupdate plaatsen
Ben je eindelijk voorbij die baas gekomen? Heb je meningen over een gameaankoop nodig? Plaats een status op je feed en geef het een tag voor welk spel dan ook om opscheprechten te ontvangen of gewoon een gesprek te beginnen.
Bijnamen
Nu kun je je vrienden bijnamen geven zodat je weet wie ze zijn, ook al veranderen ze hun profielnaam.
Hieronder staan wat van de functies die we hebben toegevoegd. Je kunt in de Community-bètagroep alles over de updates lezen.
Delen op Steam
Plak een link naar Steam-content of een YouTube™-video in je status of Discussies en het zal automatisch worden opgemaakt om een miniatuur, naam van de auteur en beschrijving weer te geven. Je kunt ook rechtstreeks delen vanaf de contentdetailpagina's.
Groepsmoderators
Om groepen beter te kunnen beheren is er een nieuw soort groepslid: een moderator.
Beoordeeld door vrienden
Vrienden die jouw voorwerpen hebben beoordeeld worden nu ook bij het totaal weergegeven.
Discussies doorzoeken
Je kunt overal in Discussie-gebieden zoeken.
Laat wat feedback voor ons achter over je ervaring.