Центровете за игри са колекции от дискусии, артикули от работилницата, снимки, видеа и новини, свързани с игрите. Те показват както официално, така и потребителско съдържание, оценено от Steam потребителите.
Всичко на едно място
Вече цялото официално игрално съдържание и това от общността са заедно в центъра за играта: снимките, видеата, артикулите в работилницата, новините и дискусиите са леснодостъпни.
Дискусии
Всеки център има раздел за дискусии, така че да можете да говорите за любимите си игри, без да влизате в Steam форумите.
Курирано от играчите
Най-популярното съдържание, оценено от Вас и другите потребители на общността, се намира в горната част на центъра. Лесно е да се види какво в момента е най-доброто и най-активното.
Всяка игра има център
Приемете го като обратната страна на магазина. Всяка игра в Steam си има център, за да се показват последните новини и това, което се случва с общността.
Откакто Общността беше стартирана за първи път, играчите в Steam са създали над 2.5 милиона групи, събирайки заедно своите приялите и други потребители със сходни интереси, така че да говорят за общите си интереси. Без значение дали групите са свързани с определена игра или е просто съставена от приятели, които искат да играят заедно, ние улесняваме начина, по който тези играчи споделят и се наслаждават на игралните си приключения.
Ново оформление
Подновеното оформление за групите прави по-лесно забележимо коя група за какво е, кой е в нея и какво са правили наскоро. Добавили сме общ преглед на групата, показване на приятелите и още други.
Групови дискусии
Най-важното, всяка група ще има своя зона за дискусии, позволявайки публични и частни дискусии в нея. Получавате пълен модераторски контрол над форумите на групата си, както и способността да създавате подфоруми, да добавяте модератори, да триете публикации и т.н.
Още персонализирани
Сега всяка група може гордо да направи списък на своите любими игри, така че и други да ги открият. Също така може да зададете стандартния език за групата.
Съдържанието, което сте публикували, също ще бъде третирано по нов начин. Събрали сме всичките Ви публикации в едно удобно място, така че да е по-лесно излагането на показ и управлението му. Това също така важи за всичките Ви приятели и хора, които следите.
Вашата стена от снимки
Страницата със снимки ще има няколко различни опции за преглед отсега, ново оформление, което прави най-добрите Ви игрални моменти да изглеждат като творения на изкуството.
На едно място
Дали правите снимки, записи, свързвате видеа от YouTube, публикувате чрез SFM, качвате артикули в работилницата или създавате колекции в нея, всичкото Ви съдържание е леснодостъпно посредством профила Ви.
Любими
Намерили сте готина снимка, видео или артикул в работилницата? Сега може да ги добавите към любими, за да ги намерите по-късно и споделите с приятелите си.
Отделили сме приятелите Ви от голямата общност, така че всеки един от тях да има свое собствено малко място в Steam. Общността вече е за цялата Steam общност и тук е мястото, където центровете за игрите, Steam работилницата и Steam зелена светлина ще съществуват. Приятели сега е само за Вас и приятелите Ви.
Нова приятелска дейност
Вижте с какво се занимават приятелите Ви във визуално обогатеното и по-интерактивно табло за активност, където почти всичко може да бъде оценено и коментирано. Споделете своето мнение, присмейте се или помогнете на познатите си, запазете най-доброто съдържание към любими и одобрете това на приятелите си, така че да се появят те на върха в центровете за игрите.
Публикуване на статус
Най-накрая сте минали онова последно ниво? Трябват Ви менения при покупка на игра? Публикувайте статус в таблото с активност и го маркирайте с някоя игра, за да се похвалите или започнете диалог.
Прякори
Сега можете да задавате прякори на приятелите си, за да знаете кои са те дори и ако сменят профилното си име.
По-долу са част от функциите, които сме добавили. Можете да прочете всички актуализации в групата за бета Steam общността.
Споделяне в Steam
Поставете връзка до Steam съдържание или YouTube™ видео във Вашия статус или дискусиите, те ще бъдат автоматично форматирани, за да показват миниатюра, авторско име и описание. Можете да споделяте също директно от страниците със съдържание.
Модератори на групата
За да се дадат по-добри управленчески възможности, към групите могат да се добавят нови членове, наречени модератори.
Оценявана от приятели
Приятели, които са оценили съдържанието Ви, вече се показват заедно с общия брой.
Търсене на дискусии
Можете да търсите за всичко в дискусиите.
Моля, оставете ни отзиви относно Вашето преживяване.