Spilhubs er samlinger af spilcentrerede diskussioner, værkstedsemner, skærmbilleder og nyheder. Det er både fællesskabsskabt- og officielt indhold, som vurderes af jer Steam-brugere.
Alt på et sted
Nu lever alt fællesskabs- og officielt spilindhold sammen i spilhubben: Skærmbilleder, værkstedsemner nyheder og diskussioner er alle let tilgængelige.
Diskussioner
Hver hub har sin egen diskussionsfane, så du nu kan snakke om alle dine yndlingsspil uden at besøge Steam-foraene.
Vedligeholdt af spillere
Det mest populære indhold, der vurderes af dig og alle andre fællesskabsmedlemmer, kommer op til toppen af hubben. Så er det nemt at se, hvad der er det bedste og mest aktive.
Hvert spil har en hub
Tænk på det som en bagside af butikken. Hvert spil på Steam har en hub til at vise de seneste nyheder, og hvad der forgår i spillets fællesskab.
Siden fællesskabet først blev lanceret, har Steam-gamere oprette over 2,5 millioner grupper, hvilket har bragt deres venner og andre ligetænkende gamere sammen til at snakke om deres fælles interesser. Om disse grupper var rettet mod et bestemt spil eller bare var lavet af venner, der ville spille sammen, gør vi det nemmere for disse spillere at dele og nyde deres gaming-øjeblikke.
Nyt udseende
Det nye grupper-layout gør det nemmere at se, hvad en gruppe virkelig handler om, hvem der er i den, og hvad de for nylig har haft gang i. Vi har tilføjet et gruppeoverblik, venne-fremvisning og mere.
Gruppediskussioner
Vigtigst af alt vil hver gruppe nu have deres eget diskussionsområde, hvilket muliggør offentlige og private diskussioner inden for gruppen. Du får fuld moderatorkontrol over dine gruppefora, med evnen til at skabe underfora, tilføje moderatorer, slette indlæg osv.
Mere personligt
Hver gruppe kan nu stolt vise deres favorit spil frem for andre. Du kan også indstille stanardsproget for gruppen.
Indholdet, du har udgivet, vil også få specialbehandling. Vi har lagt alt det indhold, du har skabt, ét bestemt sted for at gøre det nemmere at både blære sig og administrere det. Dette gælder også for alle dine venner og folk, du følger.
Min billedvæg
Skærmbillede-siden vil nu have et par forskellige synlighedsindstillinger, med et nyt layout, der får dine flotteste spiløjeblikke til at ligne et kunstværk
På et sted
Om du tager skærmbilleder, gengivelser, linker YouTube-videoer, udgiver fra SFM, uploader værkstedsemner eller skaber værkstedssamlinger, så er alt dit indhold let tilgængeligt fra din profil.
Foretrukne
Har du fundet et fedt billede, video eller værkstedsemne? Nu kan du markere dem som foretrukken, så du senere kan finde og dele dem med dine venner.
Vi har brækket Venner-fanen væk fra den større Fællesskab-fane, så hver nu har sit eget område på Steam. Fællesskab er du hele Steam-fællesskabet, og det er hvor spilhubs, Steam-værkstedet og Steam Greenlight vil være. Venner er nu kun om dig og dine venner.
Ny venneaktivitet
Se, hvad dine venner har gang i, med den nye, visuelt berigende og mere interaktive feed, hvor næsten alt kan vurderes og kommenteres på. Del dine meninger, hån eller hjælp dine venner, gem det bedste indhold blandt dine foretrukne og vurder dine venners indhold for at få dem til toppen af spilhubberne.
Tilføj en status
Kom du endelig forbi den boss-bane? Har du brug for meninger angående et spilkøb? Skriv en status på din feed og 'tag' den med ethvert spil, så du kan tillade dig at prale eller bare for at starte en samtale.
Kaldenavne
Nu kan du give kaldenavne til dine venner, så du ved hvem de er, selvom de skifter deres profilnavn.
Nedenfor ses nogle af de nye funktioner, som blev tilføjet. Du kan læse om alle opdateringerne i fællesskabsbeta-gruppen.
Deling på Steam
Indsæt et link til Steam-indhold eller en YouTube™-video i din status eller diskussioner, og det vil automatisk formatere til at vise et miniaturebillede, skabernavn og beskrivelse. Du kan også dele direkte fra indholdssider.
Gruppemoderatorer
For at gøre bedre gruppestyring muligt, kan grupper nu tilføje en ny medlemsrang, moderatorer.
Vurderet af venner
Venner, som har vurderet dette indhold, vises nu sammen med antallet af vurderinger i alt.
Diskussionssøgning
Du kan søge inden for alle diskussionsområder.
Giv os venligst feedback om din oplevelse.