Bferrari Feb 9, 2013 @ 2:02am
UpLauncher crashes on startup
I've just bought and installed the game, but everytime when I try to launch it the UpLauncher crashes... Any suggestions on what to do?
Showing 1-8 of 8 comments
< >
gsh Feb 9, 2013 @ 2:10am 
Maybe you should post more details or search for your error message. If you are getting Error #05 - same as me - you can look here:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2015859

Bferrari Feb 9, 2013 @ 2:29am 
The problem is that I'm not getting an error message at all. Windows just says: UpLauncher.exe has stopped working.
gsh Feb 9, 2013 @ 7:41am 
Well the installation part of the game is horrendous. It took me about an hour to get the game installed and another hour to get the wheel working so the car was driveable. It is still worse controll than I have had in any of the car games or simulations that I have ever driven, and that is a lot.

I suggest you Google for TDU2 and uplauncher and see what turns up. There were a lot of posts on the forums for various problems with it.
Bferrari Feb 11, 2013 @ 2:29am 
UPDATE: the reason why it crashes is because of Windows 8. The game works fine on W7 though. So hopefully (probably not) Atari will release an additional update.
jazyje Feb 13, 2013 @ 5:18pm 
Seriously? so there's NO WAY to play this game using W8?
D4RKM4L1C3 Feb 13, 2013 @ 6:33pm 
i played it with vista 64, win7 64 and also with win 8 64 now...no problems with all 3...
Bferrari Apr 1, 2013 @ 6:42am 
I've managed to get the game up and running on W8. All you need to do is disable your Anti Virus software.
229Alex2_Qc Apr 15, 2013 @ 6:20pm 
Thanks men! :) you solve my problem!
Originally posted by Bferrari:
I've managed to get the game up and running on W8. All you need to do is disable your Anti Virus software.
Showing 1-8 of 8 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Feb 9, 2013 @ 2:02am
Posts: 8