Eggsnbakon Nov 28, 2012 @ 1:15pm
Wont run
It reaches the start screen then hangs. System manager doesn't state a crash but it won't load still.

The screen of the lock up is Scaleform / fmod with the copyright info. Any clues how to get this resolved?

System running win 7 64 bit, AMD catalyst 12.10 drivers
Showing 1-5 of 5 comments
< >
Spaz McBomb Jan 14, 2013 @ 2:59pm 
Getting same. W7 64 bit as well, Nvidia 670 card and drivers.

**digging up stuff in the old forums. Some say its a direct x problem, some say it might be a sound problem. Unplugging headphones seems to be a common fix but is not working for me.

***Ok got mine running. I had to go to my systems audio settings and turn it from headphones to 2.0 speakers. It's also not compatible with my soundcards additional features, so I turned it down to 2 channel sound at 48 Khz and now it runs.
Last edited by Spaz McBomb; Jan 14, 2013 @ 3:30pm
Eggsnbakon Jan 14, 2013 @ 10:29pm 
Ah Ha! Thanks. Using a 7.1 headset so I'll try setting it to stereo.
Proprietor (Banned) Jan 18, 2013 @ 3:23pm 
Funny....Im usng a 7.1 headset also works perfectly logitech G930
Andersen Jan 21, 2013 @ 5:33am 
Doesn't work with Logitech G35 headset
Works with integrated soundcard on the motherboard

Thanks guys :)
SlapshotMoneybags Sep 18, 2013 @ 9:13pm 
Yup, just to confirm, I had the same bug. I use a Corsair Vengeance 1500 USB headset. Going into Control Panel->Sound and switching back to my speakers fixed the bug and the game loaded.
Showing 1-5 of 5 comments
< >
Per page: 15 30 50