Star Trek Online
Star Trek Online > กระดานสนทนาทั่วไป > รายละเอียดกระทู้
HELP!
Whenever I try to play after I hit engage when the cryptic loading screen comes up after a while a error shows up and says: fatal error Unable to initalize on-demand patching and connect to Patch sever. the connection was idle too long. Help please
< >
กำลังแสดง 1-6 จาก 6 ความเห็น
In the launcher click "options" in the top right. On the option screen remove the tick from "disable on demand patching".
โพสต์ดั้งเดิมโดย cowinspace:
In the launcher click "options" in the top right. On the option screen remove the tick from "disable on demand patching".
tried that
Hmm, then It could be a bad connection to the proxy (if you are using it) or a poor connection to the main server if you arn't using the proxy. I would suggest turning the patch via proxy on or off depending on how you have it set. I have disabled everything in the launcher (the EU proxy never worked anyway) but I do have a good stable net connection.

Beyond that I'd suggest getting in touch with the support team.
I stopped playing for a couple months then retried your first suggestion and it worked then stopped working then worked again, but all better now thank you!
have you tried force verify option.
โพสต์ดั้งเดิมโดย johnyreico:
have you tried force verify option.
Thanks for the input but all I did was disable on demand patching and click patch via proxy andd 80% of the time it works. But I got a new computer so the issue been resolved for me.
ได้รับการแก้ไขครั้งสุดท้ายโดย mclaugh22; 10 ก.พ. 2014 @ 12:05pm
< >
กำลังแสดง 1-6 จาก 6 ความเห็น
ต่อหน้า: 15 30 50

Star Trek Online > กระดานสนทนาทั่วไป > รายละเอียดกระทู้