Star Trek Online > Discusiones generales > Detalles del tema
mclaugh22 16 de Nov, 2012 a las 14:05
HELP!
Whenever I try to play after I hit engage when the cryptic loading screen comes up after a while a error shows up and says: fatal error Unable to initalize on-demand patching and connect to Patch sever. the connection was idle too long. Help please
Mostrando 1-6 de 6 comentarios
< >
cowinspace 18 de Nov, 2012 a las 5:22 
In the launcher click "options" in the top right. On the option screen remove the tick from "disable on demand patching".
mclaugh22 18 de Nov, 2012 a las 6:24 
Publicado originalmente por cowinspace:
In the launcher click "options" in the top right. On the option screen remove the tick from "disable on demand patching".
tried that
cowinspace 18 de Nov, 2012 a las 6:38 
Hmm, then It could be a bad connection to the proxy (if you are using it) or a poor connection to the main server if you arn't using the proxy. I would suggest turning the patch via proxy on or off depending on how you have it set. I have disabled everything in the launcher (the EU proxy never worked anyway) but I do have a good stable net connection.

Beyond that I'd suggest getting in touch with the support team.
mclaugh22 9 de Feb a las 19:30 
I stopped playing for a couple months then retried your first suggestion and it worked then stopped working then worked again, but all better now thank you!
johnyreico 9 de Feb a las 23:25 
have you tried force verify option.
mclaugh22 10 de Feb a las 12:04 
Publicado originalmente por johnyreico:
have you tried force verify option.
Thanks for the input but all I did was disable on demand patching and click patch via proxy andd 80% of the time it works. But I got a new computer so the issue been resolved for me.
Última edición por mclaugh22; 10 de Feb a las 12:05
Mostrando 1-6 de 6 comentarios
< >
Por página: 15 30 50
Publicado el: 16 de Nov, 2012 a las 14:05
Mensajes: 6