Star Trek Online > 综合讨论 > 主题详情
mclaugh22 2012年11月16日下午2:05
HELP!
Whenever I try to play after I hit engage when the cryptic loading screen comes up after a while a error shows up and says: fatal error Unable to initalize on-demand patching and connect to Patch sever. the connection was idle too long. Help please
正在显示第 1 - 6 条,共 6 条留言
< >
cowinspace 2012年11月18日上午5:22 
In the launcher click "options" in the top right. On the option screen remove the tick from "disable on demand patching".
mclaugh22 2012年11月18日上午6:24 
引用自 cowinspace
In the launcher click "options" in the top right. On the option screen remove the tick from "disable on demand patching".
tried that
cowinspace 2012年11月18日上午6:38 
Hmm, then It could be a bad connection to the proxy (if you are using it) or a poor connection to the main server if you arn't using the proxy. I would suggest turning the patch via proxy on or off depending on how you have it set. I have disabled everything in the launcher (the EU proxy never worked anyway) but I do have a good stable net connection.

Beyond that I'd suggest getting in touch with the support team.
mclaugh22 2月9日下午7:30 
I stopped playing for a couple months then retried your first suggestion and it worked then stopped working then worked again, but all better now thank you!
johnyreico 2月9日下午11:25 
have you tried force verify option.
mclaugh22 2月10日下午12:04 
引用自 johnyreico
have you tried force verify option.
Thanks for the input but all I did was disable on demand patching and click patch via proxy andd 80% of the time it works. But I got a new computer so the issue been resolved for me.
最后由 mclaugh22 编辑于; 2月10日下午12:05
正在显示第 1 - 6 条,共 6 条留言
< >
每页显示数: 15 30 50
发帖日期: 2012年11月16日下午2:05
帖子数: 6