Star Trek Online > Általános témák > Téma részletei
mclaugh22 2012. nov. 16. @ du. 2:05
HELP!
Whenever I try to play after I hit engage when the cryptic loading screen comes up after a while a error shows up and says: fatal error Unable to initalize on-demand patching and connect to Patch sever. the connection was idle too long. Help please
16/6 megjegyzés mutatása
< >
cowinspace 2012. nov. 18. @ de. 5:22 
In the launcher click "options" in the top right. On the option screen remove the tick from "disable on demand patching".
mclaugh22 2012. nov. 18. @ de. 6:24 
cowinspace eredeti hozzászólása:
In the launcher click "options" in the top right. On the option screen remove the tick from "disable on demand patching".
tried that
cowinspace 2012. nov. 18. @ de. 6:38 
Hmm, then It could be a bad connection to the proxy (if you are using it) or a poor connection to the main server if you arn't using the proxy. I would suggest turning the patch via proxy on or off depending on how you have it set. I have disabled everything in the launcher (the EU proxy never worked anyway) but I do have a good stable net connection.

Beyond that I'd suggest getting in touch with the support team.
mclaugh22 febr. 9. @ du. 7:30 
I stopped playing for a couple months then retried your first suggestion and it worked then stopped working then worked again, but all better now thank you!
johnyreico febr. 9. @ du. 11:25 
have you tried force verify option.
mclaugh22 febr. 10. @ du. 12:04 
johnyreico eredeti hozzászólása:
have you tried force verify option.
Thanks for the input but all I did was disable on demand patching and click patch via proxy andd 80% of the time it works. But I got a new computer so the issue been resolved for me.
Legutóbb szerkesztette: mclaugh22; febr. 10. @ du. 12:05
16/6 megjegyzés mutatása
< >
Laponként: 15 30 50
Küldés ideje: 2012. nov. 16. @ du. 2:05
Hozzászólások: 6