Star Trek Online

Star Trek Online

Voir les stats:
HELP!
Whenever I try to play after I hit engage when the cryptic loading screen comes up after a while a error shows up and says: fatal error Unable to initalize on-demand patching and connect to Patch sever. the connection was idle too long. Help please
< >
Affichage des commentaires 1 à 6 sur 6
In the launcher click "options" in the top right. On the option screen remove the tick from "disable on demand patching".
cowinspace a écrit :
In the launcher click "options" in the top right. On the option screen remove the tick from "disable on demand patching".
tried that
Hmm, then It could be a bad connection to the proxy (if you are using it) or a poor connection to the main server if you arn't using the proxy. I would suggest turning the patch via proxy on or off depending on how you have it set. I have disabled everything in the launcher (the EU proxy never worked anyway) but I do have a good stable net connection.

Beyond that I'd suggest getting in touch with the support team.
I stopped playing for a couple months then retried your first suggestion and it worked then stopped working then worked again, but all better now thank you!
have you tried force verify option.
johnyreico a écrit :
have you tried force verify option.
Thanks for the input but all I did was disable on demand patching and click patch via proxy andd 80% of the time it works. But I got a new computer so the issue been resolved for me.
Dernière modification de mclaugh22; 10 fév 2014 à 12h05
< >
Affichage des commentaires 1 à 6 sur 6
Par page : 15 30 50