ozforce May 21, 2013 @ 5:00pm
Damnit PWE servers, WORK DAMNIT!!!
So i just finished school and decided to go and see how STO is doing on their website, so i typed it into google and clicked on it. So when it didn't come up i was just like: ''huh, this happens sometimes...'' and then i proceed to look at the address and type it into my address bar, and so it doesn't load. And so i closed that browser and typed it in again, and it seems that i got an error. This probably means that you are pushing their servers so hard that their servers went offline.
Showing 1-3 of 3 comments
< >
Lvl.100 Jolteon May 21, 2013 @ 6:27pm 
dude chillaze
[24th]SergeantMaxfield May 21, 2013 @ 6:49pm 
did this with me i was patching up neverwinter like for first time i installed everyhting been on never witner twice and it saying not found and popping up wedsite also saying address not found i now neverwitner was not long opened up for people so maybe its that so many people patching and stuff they game goes funny until its sorted
[24th]SergeantMaxfield May 21, 2013 @ 6:53pm 
not had problem since with neverwinter then the same thing happens with STO got a patch for new bits same problem could not access launcher probley i access it and itsl ike address not found all i do is reinstall everything and should work ok then i mean startrekonline not everything on your pc and reinstall should be fine i did it with neverwinter hope this works out for u best leavign game a day or two for people to settle then you might have success acceccing the game
Showing 1-3 of 3 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: May 21, 2013 @ 5:00pm
Posts: 3