Star Trek Online

Star Trek Online

Timelord65 Nov 16, 2013 @ 11:09pm
Cryptic Loading screen crash
With the recent patch, my game keeps crashing at the cryptic loading screen. I already told steam to verify the cache files and it always find 2 files which it then installs, but the problem keeps occuring, and keeps telling me to install those two files. I already completely uninstalled the game from my computer and reinstalled it and this is still happening. It is not my system as I was able to play the game on the lowest graphics settings without any trouble before the recent patch. Can anyone help?

System specs:
1 GB Ram
3400+ AMD Sempron Processor
ATI Radeon Xpress 200 Graphics
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Crellin Nov 17, 2013 @ 4:58am 
I currently cant get in. My lancher is very slow (5 mins + to get the Engage button to show) then on login I see my character names but no pictures and the play button is greyed out.
hunter231174 Nov 17, 2013 @ 4:59am 
i can not log in help
daniellong94 Nov 17, 2013 @ 10:52am 
Same here
Lima14 Nov 17, 2013 @ 1:44pm 
Same - Ive verified all the files (via the STO file checker) and no issues there, but every time I launch ther game and it gets through the loading screen and then just as it shows {getting list of characters) it crashes - always around the same place (when getting charcters)

Any Ideas?
Lima14
Last edited by Lima14; Nov 17, 2013 @ 1:44pm
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Nov 16, 2013 @ 11:09pm
Posts: 4