Toy Soldiers > General Discussions > Topic Details
hollowheadman Dec 26, 2012 @ 9:30pm
Start Up Issues
I've been having the issue where I start the game, it goes to black screen, then exits. I've tried all the solutions listed on this gamehub and from browsing google. I don't know if this will help but the log for the game says


-=-=-=-=-=- Log Window for [Toy Soldiers] -=-=-=-=-=-
fCreateWindow HWND: 001402BC
show change x: 3 y: 3
_________________________________________
| |
| Signal Studios SigEngine v1.0 |
| Application beginning... |
Toy Soldiers
*_______________________________________*
Log:Resource >> Starting executable directory is [C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\toy soldiers\]
Log:Thread >> Thread 'tAsyncFileReaderQueue' created
Class ID [f28e6f5e] not registered for factory creation.
default audio streaming root is: c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\toy soldiers\audio\streaming
Using QUADTREE
Using [0.46875] megs for text geometry.
Using [0.234375] megs for full bright geometry.
Using [3] megs for solid color geometry.
Using [11.625] megs for particle geometry.
Using [3] megs for dynamic indices.
Class ID [26980d95] not registered for factory creation.
Class ID [26980d95] not registered for factory creation.
Class ID [26980d95] not registered for factory creation.
Class ID [26980d95] not registered for factory creation.
Class ID [b164c06c] not registered for factory creation.
Class ID [1f0966f4] not registered for factory creation.
Class ID [84e879be] not registered for factory creation.
Class ID [26980d95] not registered for factory creation.
show change x: 1026 y: 770
Class ID [d5cb5860] not registered for factory creation.
Class ID [d5cb5860] not registered for factory creation.
Class ID [d5cb5860] not registered for factory creation.
found and registered dlc loc file: dlc1\loc\en\text.locb
Class ID [d5cb5860] not registered for factory creation.
Class ID [d5cb5860] not registered for factory creation.
found and registered dlc loc file: dlc2\loc\en\text.locb
Pre-loading perma loaded game resources...
Class ID [84e879be] not registered for factory creation.
texture failed with type: 0


does anyone know why I would be getting a not registered for factory creation? any help would be much appreciated.
Showing 1-13 of 13 comments
< >
idioticdeath1275 Dec 27, 2012 @ 5:21pm 
im having same problem
HABS-FOR-YOU(CANADA) Dec 30, 2012 @ 9:29pm 
i am also having that problem
[Horsey] Jan 1, 2013 @ 7:19pm 
I'm having the same problem
Admiral CJ Sep 1 @ 7:11am 
Same problem. no clue whats wrong. i know this discussion is a bit old, but did anyone figure it out?
General McHonkadonk Sep 1 @ 11:44am 
Me too. If it's any help, clicking "Verify integrity of game cache" invariably says one file is invalid and proceeds to download a 0 byte file.
Alfa Sep 1 @ 12:38pm 
Someone has this game to make a gift? I lost the sale while was happening...
Last edited by Alfa; Sep 1 @ 12:38pm
PizzasNephew Sep 1 @ 2:20pm 
Same here too.
daltonh2010 Sep 2 @ 11:55pm 
same problem as well, anyone figure it out yet?
warriortree Sep 3 @ 3:03am 
we all seem to be in the same boat or tank... no joy, checked integrity and downloaded a file it said was missing but still refused to work ..... mmmm I know it onyl cost me 99p but its the principal of the thing, I would like it to work please
Admiral CJ Sep 3 @ 8:42pm 
i've scanned similar discussions, a few scattered fixes throughout that are absolutely useless. i wrote in a slightly black mood to Valve/Steam about a major issue with not being able to play certain games on my account again in an attempt to light a fire under it. Currently, about 17 games to date do not run correctly, this one makes 18. Kinda depressing, but at least some of them work (CIV!!). But like warriortee, its the point of the thing, even for 99 cents we deserve a working game. If its a Crappy working game, its our fault. But thats not the case here.
stzephyr Sep 4 @ 1:30pm 
Originally posted by warriortree:
we all seem to be in the same boat or tank... no joy, checked integrity and downloaded a file it said was missing but still refused to work ..... mmmm I know it onyl cost me 99p but its the principal of the thing, I would like it to work please

If it is not working I would rather use that 99p to buy 2 pint of milk.
daltonh2010 Sep 5 @ 7:14pm 
yeah chocolate milk :) yumm
the evil one Sep 11 @ 1:58pm 
same prob
Showing 1-13 of 13 comments
< >
Per page: 15 30 50