Frozen Synapse > 일반 토론 > 제목 정보
arrjayjee 2013년 1월 22일 오전 9시 13분
Linux bugs?
I'm currently trying out the Steam Linux beta and I've noticed a few problems with Frozen Synapse that I didn't have on Windows.

Firstly, CTDs. Crashing to Desktop is, I think, related to YouTube uploading but I'm not entirely sure.

There's also an issue with YouTube credentials not being saved, even with the box ticked. This means I have to alt-tab out and create a new program-specific two-step verification key each time I want to upload something.

And seeds are not being saved for missions completed, which means I cannot share the seed for the level after uploading a single player mission video.

I'm also having trouble logging in to the master server when the game starts up, though that only started recently and could be a network error.
arrjayjee님이 마지막으로 수정; 2013년 1월 22일 오전 9시 14분
6개 중 1-6 표시중
< >
Omnifarious 2013년 2월 17일 오후 10시 45분 
I'm having an issue under Linux as well. On my Fedora 17 system under Steam none of the text displays. It starts up with lovely blue boxes and text entry areas and everything. Just not a scrap of actual text. Not a single letter.

I suspect a missing font. But I'm not sure which one it wants.
James  [개발자] 2013년 2월 18일 오전 3시 06분 
arrjaylee, does this happen while the video is being uploaded or while the match is being recorded?

Omnifarious, there's a file called console.log in ~/.local/share/FrozenSynapse/
Please email that to jimmeh@mode7games.com
arrjayjee 2013년 2월 18일 오전 3시 53분 
It was happening during the upload. Recording was fine.
James  [개발자] 2013년 2월 18일 오전 9시 40분 
arrjayjee, in the meantime there should be a file called record.ogv in ~/.local/share/FrozenSynapse which is the recording that is uploaded. Try uploading this using the YouTube website uploader. I realise this is not ideal and we'll get it fixed.
Mows 2013년 6월 19일 오후 5시 59분 
Omnifarious님이 먼저 게시:
I'm having an issue under Linux as well. On my Fedora 17 system under Steam none of the text displays. It starts up with lovely blue boxes and text entry areas and everything. Just not a scrap of actual text. Not a single letter.

I suspect a missing font. But I'm not sure which one it wants.
I'm getting the same thing, but other than a few people mentioning the same problem, I've yet to find a solution mentioned anywhere.
Mows 2013년 6월 19일 오후 6시 27분 
Found the fix, at least for ubuntu 64bit based distros. (I'm using Mint)

http://forums.mode7games.com/viewtopic.php?f=21&t=3626&start=15#p14437

The sad thing? This is a known bug... from 2011. Still not fixed in the release.
6개 중 1-6 표시중
< >
페이지당: 15 30 50
게시된 날짜: 2013년 1월 22일 오전 9시 13분
게시글: 6